Tech

Vért talált a Sheinről rendelt csomagjában egy nő

TikTok
TikTok

Több millió ember látta már TikTokon azt a videót, amelyben egy amerikai nő épp a Sheinről érkezett rendelését csomagolta ki. Az amerikai Tennessee államból származó nő azonban váratlan meglepetésre bukkant a szállítmányban: a ruhái mellett egy vértesztelő cégtől származó, címke nélküli fiola vért és egy horpadt babkonzervet talált, írja a Gizmodo.

A nő azonnal a címkén jelzett Exact Sciences tesztlaborhoz fordult, akik maguk sem tudták mire vélni az esetet, és mint mondták, a csomagolásban rákszűrésre küldött vér található.

A vásárlót az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Járványügyi Központját (CDC) is megkereste, és az ügynökség jelentős biológiai veszélynek minősítette az esetet, ami miatt a rendőrséget is bevonták a felderítésbe.

Természetesen a Shein és a szállításért felelős FedEx is kénytelen volt így megszólalni az ügyben. Utóbbi először lekezelően beszélt a nővel és nem kínált segítséget, idővel azonban bocsánatkérést tett közzé és segítséget ajánlott a pórul járt felhasználónak. A kínai webshop először szintén nem akart foglalkozni az üggyel, később azonban vizsgálatot rendeltek el, majd egy nyilatkozatot is kiadtak:

Amikor tudomásunkra jutott, hogy egy vásárló megbontott csomagot kapott, azonnali vizsgálatot indítottunk. Gyári felvételek vizsgálatával kiderítettük, hogy amikor a csomag átesett a minőség-ellenőrzési folyamaton és elhagyta a létesítményt, csak a megrendelt tételeket tartalmazta.

A nő végül úgy döntött, nem fog többet rendelni a kínai oldalról, és a jövőbeni rendeléseit csak kesztyűben hajlandó kinyitni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik