Tech

Mától sokaknak nem jelenít meg videókat a YouTube

Didem Mente/Anadolu via Getty Images
Didem Mente/Anadolu via Getty Images

A YouTube nem jelenít meg többé videókat a Google-fiókból kijelentkezett vagy inkognitómódot használó felhasználóknak – írja a Bleeping Computer.

A változás részeként a be nem jelentkezett felhasználóknak csak egy egyszerű YouTube-kezdőlap jelenik meg, videók és javaslatok nélkül, az alábbi üzenettel:

A YouTube-előzmények ki vannak kapcsolva: A megtekintési és keresési előzményeket bármikor bekapcsolhatod, hogy láthasd a személyre szabott, legújabb videókat.

A különböző számítógépeken végzett tesztek szerint még ha az ember célzottan is keres valamit a YouTube-on, az nem fog megjeleníteni javaslatokat, és folyamatosan azt az üzenetet fogja feldobni, hogy nézzen videókat. Ez lapunk esetében máshogy alakult, célzott videó keresése esetén sikeresen betöltött az oldal.

Mint azt néhány felhasználó megjegyezte az X-en, azok akik törölték keresési és megtekintési előzményeiket, szintén nem látnak javaslatokat, amikor bejelentkeznek. Ezzel egyértelműen a bejelentkezésre próbálja rávenni a felhasználókat a YouTube, nem túl visszafogott eszközökkel, ami érthető módon rengeteg embert felháborított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik