Tech

A KeysWorldsön iszonyat olcsón kaptok Microsoft Office-t és Windows rendszereket!

KeysWorlds
KeysWorlds
Legyen szó dinamikus e-mailek készítéséről vagy összetett adatok elemzéséről, a Microsoft számos hasznos alkalmazást kínál, amelyek biztosítják, hogy a lehető leghatékonyabbak maradjatok.

Ha még mindig egy elavult Microsoft-programon dolgoztok, azzal nem tesztek jót magatoknak. Szerencsére a szoftver frissítése közel sem olyan drága, mint gondolnátok. Itt az ideje, hogy beruházzatok az újabb verziókra, mert a KeysWorlds elindította a Különleges szoftvervásárt, ahol kedvezményes áron szerezhetitek meg a Microsoft szoftverkulcsait. A Microsoft Office Professional 2021 életre szóló licencének ára például jelenleg 10 940 Ft. A Microsoft Office Pro Plus 2021 az olyan alapvető alkalmazások legújabb verzióit kínálja, mint a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook, tele olyan funkciókkal, amelyek segítenek egyszerűbbé tenni a munkátokat. Egyszeri fizetéssel életre szóló hozzáférést kaphattok a piacvezető irodai szoftverekhez.

KeysWorlds

60% kedvezmény Microsoft Office-ra (Kuponkód: BBF60)

A Windows 11 Professional funkciók hatalmas tárházát kínálja, a fokozott biztonságtól és teljesítménytől kezdve a mesterséges intelligencia integrálásáig, forradalmasítva a hatékonyságot és új magasságokba emelve a felhasználói élményt. Az életre szóló licenc most 5460 Ft-os áron érhető el a KeysWorldsön. A Windows 11 Pro maximalizálja számítógépetek képességeit, új szintre emelve azt a termelékenység, a biztonság és még sok más terén. A Windows 11 Pro az AI erejének növelésével érkezik! Fel van szerelve a Windows Copilottal, egy mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett asszisztenssel, amely felváltja Cortanát, és egyszerűsítheti az olyan feladatokat, mint a beállítások módosítása. Frissítsétek operációs rendszereteket, és takarítsatok meg pénzt a szoftver-előfizetéseken ezekkel a fantasztikus ajánlatokkal.

52% kedvezmény Windows operációs rendszerekre (Kuponkód: BBF52)

60% kedvezmény minden csomagra és további Office verziókra (Kuponkód: BBF60)

Nagymennyiségben még olcsóbb!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@KeysWorlds.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik