Tech

Tényleg egész olcsó lesz a Nothing következő telefonja

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
A Nothing Phone (2a) lesz a gyártó eddigi legolcsóbb készüléke.

Miután Carl Pei otthagyta az általa is alapított OnePlus mobilmárkát, létrehozta a Nothing nevű cégét, ami az elmúlt években két okostelefonnal és fülhallgatókkal igyekezett hírnevet szerezni. Első mobiljuk, a Nothing Phone (1) egy felső-középkategóriás készülék volt, a Nothing Phone (2) pedig már a csúcskategóriát súrolta.

A vállalat harmadik okostelefonja a Nothing Phone (2a) lesz, amit hivatalosan 2024. március 5-én mutatnak be, de már most tudni lehet, hogy az elődeinél egy jóval olcsóbb (az ára alapján középkategóriás) készülékre lehet számítani.

Az információkat a francia Dealabs szivárogtatta ki: a 8/128 gigabájtos modell 349 eurós (~135 ezer forint), míg a 12/256 gigabájtos variáns 399 eurós (~155 ezer forint) árcédulával kerül forgalomba Európában.

A dizájnról egyelőre annyit tudni, hogy a hátlapi kamerarendszer a burkolat közepére kerül, egy körbe, a pletykák pedig arról szólnak, hogy hardver lelkét egy Dimensity 7200 Ultra lapkakészlet adja, 6,7 hüvelykes lesz a kijelző, 120 Hz-re képes AMOLED panellel, az előlapon pedig egy 32 megapixeles, míg a hátlapon két 50 megapixeles kamera várható, továbbá adott lesz a 45 wattos vezetékes töltés.

Kapcsolódó
Kevés egyedibb telefon van az új Nothing Phone-nál, de jobbat azért lehet találni
A techmilliárdosok által alapított Nothing vállalat nem lassít, két év alatt két telefont mutatott be, ráadásul nem is akármilyeneket.

Kiemelt képünk csak illusztráció.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik