Tech

A Jóbarátok-rajongók imádni fogják a Google meglepetését

7e Art / Warner Bros Television / Photo12 / AFP
7e Art / Warner Bros Television / Photo12 / AFP
A szereplők nevét begépelve egy-egy karakterspecifikus poént kapunk.

Nagyon jópofa poén várja a Jóbarátok-rajongókat a Google keresőben. A keresősávba csak be kell írni a karakterek neveit (Monica Geller, Ross Geller, Chandler Bing, Joey Tribiani, Rachel Green, Phoebe Buffay), és a rendszer nemcsak releváns képeket illetve információkat fog kidobni a sitcom szereplőiről, de mindenkinél megjelenik egy ikon is.

24.hu Chandler esetében az ikonikus tévézős fotelre kell rákattintani a meglepetésért.

Már ez az apró grafika is utal az adott karakterekre, de lekattintva kapunk egy olyan bónusz effektet vagy animációt is, ami egy-egy, az adott szereplőre jellemző ikonikus tulajdonságot vagy epizódot fog megidézni.

A kivitelezés egyszerre kreatív és jópofa, a tavaly ősszel elhunyt Matthew Perry miatt egyben megható is, érdemes egymás után rákeresni az összes névre, hogy az apró meglepetésekkel feldobjuk a napunkat – akkor is, ha nem vagyunk nagy rajongók.

Kapcsolódó
A Jóbarátok legviccesebb jelenetei
Nehéz 10 évad és 236 epizód legjobb 10 jelenetét összegyűjteni, hiszen ennél sokkal több emlékezetes pillanatot adott nekünk a Jóbarátok. Ha valaki szerette a 90-es évek kultikus sorozatát, az egyetlen szóból tudja, hogy melyik jelenetre is gondolunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik