Tech

Frissítsd a PC-det Office 2021-gyel 15 euróért és Windows 11-gyel 10 eurórért februárban

KeysWorlds.com
KeysWorlds.com
Bár a jó minőségű hardverbe való befektetés elengedhetetlen, a kiváló szoftver és a frissített operációs rendszer ugyanilyen fontos. Akár a mindennapi otthoni vagy munkahelyi használathoz kell felszerelnetek a számítógépeteket néhány alkalmazással, akár diákként van szükségetek némi támogatásra a tanév során, a Microsoft remek választás, ha szoftvert kerestek.

Most korlátozott ideig a KeysWorlds akciójában a Microsoft Office és a Windows operációs rendszerhez kedvező áron juthattok hozzá. A Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licencét mindössze 10 010 Ft-ért szerezhetitek be, amivel jóval alacsonyabb ár, mint a hivatalos kiskereskedelmi ár. A Microsoft Office 2021 számos olyan alkalmazást tartalmaz, mint a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote és Teams, de a Microsoft 365-tel ellentétben csak egyszer kell fizetnie érte, hogy egy számítógépen élethosszig használhassátok. Ezek a Microsoft programok segítenek a mindennapok menedzselésében és támogatják a munkátokat.

KeysWorlds.com

Ezek a legnépszerűbbek! Élethosszig tartó Microsoft Office licencek 7870 forinttól!

Akár laptopot, akár asztali számítógépet használtok, a legújabb operációs rendszerre való frissítéssel a legtöbbet hozhatjátok ki az eszközötökből, mind a hatékonyság maximalizálása, mind a személyes élvezet szempontjából. Most itt a tökéletes alkalom a frissítésre, hiszen a legújabb verzió új mesterséges intelligencia funkciókat hozott, és az ezzel járó akció keretében a Windows 11 Professional operációs rendszert mindössze 5 350 Ft-ért lehet megvásárolni. A felhasználói felület a Windows 10-hez képest elég nagy átalakításon esett át, gyorsabb és intuitívabb élményt nyújtva, legyen szó akár biztonságos rendszerre vágyó szakemberről, akár a teljesítményt maximalizálni kívánó játékosról.

Eredeti Windows 10 & Windows 11 3560 forinttól!

60% kedvezmény minden csomag és Office árából (Kuponkód: BBF60)

52% kedvezmény minden egyébb Windows rendszerre (Kuponkód: BBF52)

Többet, még olcsóbban!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

KeysWorlds.com

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@keysworlds.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik