Tech

Itt az Epic Games Store újabb ingyen kínált játéka

Nexon
Nexon
Ezúttal egy verekedős játék várja az érdeklődőket.

Második hetéhez érkezett az Epic Games Store immár hagyományos év végi akciója, aminek keretében az ünnepi időszak alatt (mostantól) naponta tesznek ingyen elérhetővé egy játékot, miközben mindenféle kedvezmények várják a digitális játékáruház vásárlóit. Múlt héten a Destiny 2: Legacy Collectionnel indított az akciósorozat, december 20-tól pedig a DNF Duel verekedős játék PC-s verziója szerezhető be egyetlen fillér kicsengetése nélkül.

Ha valaki kedvet kapott a játékhoz, annak csak egy élő regisztrációra van szüksége az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapján egyetlen gombnyomással igényelni a programot, ami ezt követően bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben (az Epic Games keretprogramon keresztül) bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akciósorozat az egész ünnepi szezon alatt tart, a játékáruház még kuponokkal is kedveskedik a felhasználóknak, hamarosan pedig újabb ingyen játék válik majd elérhetővé, egész pontosan december 21-én, délután öt órakor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik