Tech

Életre szóló Microsoft Office 2021 5800 forinttól a legjobb karácsonyi vásáron!

A Black Friday és a Cyber Monday jöttek és mentek, ami azt jelenti, hogy a karácsonyi leárazások megérkeztek az összes kedvenc webshopotokban. A karácsonyi kiárusítás az év utolsó lehetősége, hogy spóroljatok a laptopokon, PC alkatrészeken és az egyéb technológiai termékeken. Az összes számítógép-ajánlat kiegészítéseként a KeysWorlds hihetetlen Karácsonyi leárazásba kezdett a Microsoft Windows és Office licenceket illetően, hogy frissíthessétek a számítógépeiteket. A Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licenc korlátozott ideig mindössze 9800 Ft-ért kapható a karácsonyi akció részeként. Ez az ikonikus alkalmazáscsomag tartalmazza a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams és OneNote alkalmazásokat. Ez az egyszeri vásárlás a kulcsa annak, hogy ezeket a nélkülözhetetlen eszközöket egyetlen számítógépre telepíthessétek, legyen szó otthoni vagy munkahelyi használatról.


Legjobb ajánlatok! Élethosszig tartó Microsoft Office licenc már 5700 Ft-tól!

A karácsonyi akcióban a Windows 11 Pro élethosszig tartó licencét mindössze 5240 forintért is megvásárolhatjátok. Az elavult operációs rendszerrel rendelkező felújított számítógépek felhasználói, valamint az olyan számítógép-felhasználók számára, akiknek sokoldalú, üzleti tevékenységet támogató gépre van szükségük, a Windows 11 Pro olyan exkluzív új alkalmazásokat, funkciókat és frissítéseket kínál, amelyek a Windows 10-et használóknak nem állnak rendelkezésére. Akár karácsonyi ajándékot kerestek szeretteiteknek, akár csak magatoknak szeretnétek egy jó üzletet kötni, a KeysWorlds karácsonyi leárazásai biztosan tartogatnak valamit nektek is.

Eredeti Windows 10 & Windows 11 2590 Ft-tól!

60% kedvezmény minden csomagra (Kuponkód: BBF60)

52% kedvezmény minden egyéb Windows rendszerre (Kuponkód: BBF52)

Nagy mennyiségben még olcsóbbra jön ki!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@keysworlds.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik