Tech

A karácsony és a HONOR tökéletes párosítás, ha okostelefont, tabletet vagy okosórát vásárolnál!

Mindenki tudja, hogy mennyi ötletelés, szervezés és fárasztó rohangálással járhat a karácsonyi ajándékok beszerzése. A HONOR pont ezt szeretné enyhíteni, így kész ötletekkel jelentkezik: elvégre egy jó okoseszköz mindegyik fa alá elférhet!

A HONOR Magic5 Pro például egy csúcskategóriás, prémium telefon négy kamerával, remek hardverrel és vagány funkciókkal. Ideális ajándék elegáns, szimmetrikus, duplaíves, ultrakeskeny kialakításával, ráadásul kifejezetten könnyű és vékony is: csupán 220 gramm és 8,7 mm vastag. Könnyen csomagolható, és a kibontás után hűen szolgálja majd boldog új tulajdonosát!

 

A pihenés sokaknak filmezéssel, sorozatozással jár, és erre is tökéletes. HDR10+ és az IMAX Enhanced minősítéseivel moziszerű filmélményt kínál a kellemes kikapcsolódáshoz, élénk színekkel, pazar hangzással és tiszta képpel. A TÜV Rheinland által is elismert eszköz a szemeket sem terheli annyira, ugyanis kevesebb kékfényt bocsát ki. Ezen túl a napszakhoz igazítja a fényerő , imitálva a természetes fény dinamikus változását, ami azt jelenti, hogy a bejgli elpusztítása és a sorozatok ledarálása kellemesebben zajlik majd. Fantasztikus kamerarendszere két 50MP-es, széles és ultraszéles látószögű, valamint egy 50MP-es telekamerájú lencséből áll, amikkel gyönyörű képeket lehet lőni, már ott, az ajándékozás pillanatában is Az új HONOR Image Engine új algoritmusa pedig a kedvezőtlen fényviszonyok között is jó minőségű képeket alkot, így a meghitt esték is ugyanolyan jól elevenedhetnek meg a képeken, mint a jól megvilágított karácsonyi vacsora.

A HONOR 90 is tökéletes választás lehet, főleg, ha szerettünk, barátunk tartalomalkotó. Karácsonykor amúgy is rengeteg képet és videót lehet készíteni, a 200MP-es kamera pedig erre ideális. A beépített technológiáknak köszönhetően a rossz fényviszonyok között is tiszta, világos képeket alkot, így a mágikus, misztikus tél is megelevenedhet, ahogy a kellemes, karácsonyi vacsora is.

Honor

Nincs késleltetés sem, így a kamera pontosan azt örökíti majd meg, amit lát a gomb lenyomásakor: a forró finomságokat, a boldog tekinteteket, a hulló hópihéket. A beépített portré mód jól kivehető arcvonásokkal és autentikus bokeh hatással segíti, hogy remek képek szülessenek az alanyokról. Tartalomalkotáshoz  ideális 15 másodperces, posztolásra kész videókat gyártó vlog asszisztens,  aminek alkotásai azonnal repülhetnek is a közösségi médiára, megosztva másokkal a kellemes hangulatot. A készülék ráadásul mindezt, és még több prémium funkciót is kedvező áron kínál, így egy prémium funkciójú készüléket lehet nem prémium áron vásárolni. A Telekomnál most kedvező áron lehet hozzájutni a HONOR 90-hez.

Fiatalok első készüléke lehet HONOR 90 Lite és a HONOR X8a okostelefon is akár.  Stabil, megbízható és egész nap bírja akkumulátora, így jól jöhet a tanuláshoz vagy a hosszú napokhoz. A fentiekkel és a gyors töltéssel együtt ráadásul idősebbeknek is tökéletes lehet, hogy egy remek készülékélményben lehessen részük.

A HONOR Pad X9 tablettel sem lehet mellényúlni, elvégre elegáns kialakításával, tiszta, éles képével egyszerűen kiváló választás. 11,5 hüvelykes kijelző és 128GB tárhely gondoskodnak a minőségi élményekről, akár munkáról, akár hétköznapi használatról van szó. A magas képfrissítésnek köszönhetően zökkenőmentes a használata, így szuper rajta filmezni is – amiből lehet bőven most karácsonykor! Most ráadásul a Yettelnél és a Vodafone-nál december végéig HONOR Magic5 Pro mellé jár egy HONOR Pad X9 is, ami még egy plusz ajándékot jelenthet!

Honor

Végül, de nem utolsósorban a HONOR Watch 4 okosóra teheti kellemesebbé az ünnepeket, praktikus, kényelmes és stílusos opciót kínálva nem csak az edzéshez – ami sokunkra ráférhet a lakomák után –, hanem az üzenetek és hívások kezeléséhez is. Stílusos formatervezésével, precíz funkcióival és pazar kijelzőjével mindent tud, amit egy ilyen kütyünek tudnia kell.

Honor

A HONOR bőven kínál lehetőségeket arra, hogy hasznos, minőségi ajándékokkal kedveskedj szeretteidnek! Csapj le valamelyik opcióra!

További információk a HONOR hivatalos honlapján olvashatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik