Tech

Ingyen van a legmodernebb Assassin’s Creed

Ubisoft
Ubisoft
Ezúttal a Syndicate szerezhető meg egyetlen fillér kicsengetése nélkül.

Egészen december 6-án délután két óráig ingyen megszerezhető PC-re az Assassin’s Creed Syndicate című videójáték, ami a 2007-ben indult franchise legmodernebb része (tehát nem a legújabb, ami a Mirage), legalábbis olyan értelemben, hogy a történetet illetően ebben az epizódban kerültünk a legközelebb napjainkhoz – már ha nem számoljuk az egyes epizódok keretét adó, jelenben/közeljövőben játszódó részeket.

A helyszín London, a második ipari forradalom idején, 1868-ban. Főhősből ezúttal kettőt is kapunk, méghozzá egy ikerpárt, Jacob és Evie Frye-t, sőt, egy rövid ideig még Jacob unokája, Lydia Frye is irányítható, ráadásul az első világháború alatt.

Az ingyen kínált játék ezúttal nem valamelyik ismert digitális áruházból szerezhető be, hanem közvetlenül a kiadó Ubisofttól, méghozzá erre a linkre látogatva: ide érkezve a dolgunk csupán annyi, hogy megdjuk a Ubisoft Connect belépési adatainkat, ha pedig még nem rendelkezünk ilyesmivel, akkor csak regisztrálni kell egy fiókat.

Amennyiben ezzel megvagyunk, és beléptünk, az Assassin’s Creed: Syndicate automatikusan és örökre hozzáadódik a felhasználói fiókunkhoz, tehát innentől bármikor letölthető és játszható a Ubisoft Connect kliensprogramon keresztül.

Kapcsolódó
Brotherhood, Black Flag, Odyssey – melyik a legjobb Assassin’s Creed?
2007 óta egy tucatnál is több Assassin's Creed-játék látott napvilágot, de melyik a legjobb?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik