Tech

Windows és Office licencek hihetetlenül olcsón a Black Friday alkalmából!

KeysWorlds
KeysWorlds
A Black Friday és a Cybermonday november 24-én, illetve november 27-én következik – ez az év két legnagyobb vásárlási napja világszerte. Szinte minden elképzelhető márka és kiskereskedő kínál valamilyen kedvezményt ilyenkor, így a vásárlóknak lehetőségük nyílik műszaki cikkeket, konyhai és háztartási cikkeket, ajándékokat és egyebeket vásárolni. Ha valódi és olcsó Windows operációs rendszert vagy MS Office csomagokat kerestek, itt a legjobb lehetőség a KeysWorlds Black Friday Vásárán. Akár új üzleti vállalkozásba kezdetek, és szükségetek lenne a Microsoft Office segítségére, akár csak jobban szeretnétek megszervezni a magánéletéteteket, itt a jó alkalom, hogy kihasználjátok ezt a korlátozott ideig tartó akciót, és mindössze 25,24€-ért szerezzétek be a Microsoft Office Professional 2021-et és a Microsoft Office Home & Business 2021 Macre szánt verzióját mindössze 42,99€-ért. A Black Friday Vásár során egy Windows 11 Pro élethosszig tartó licencet mindössze 12,48€-ért is megvásárolhattok. A Microsoft Office és Windows licencek most a legolcsóbbak az évben, így érdemes sietni és rácsapni a vásárlás gombra!

KeysWorlds


Legjobb ajánlatok! Élethosszig tartó Microsoft Office licenc már 5700 Ft-tól!

Eredeti Windows 10 & Windows 11 2590 Ft-tól!

60% kedvezmény minden csomagra (Kuponkód: BBF60)

52% kedvezmény minden egyéb Windows rendszerre (Kuponkód: BBF52)

Nagy mennyiségben még olcsóbbra jön ki!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

KeysWorlds

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@keysworlds.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik