Tech

Nyárra csúcsfizetést kínáló szakmája lehet annak, aki most jelentkezik

PROGmasters
PROGmasters
A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben is van olyan terület, ahol egy fél éves – akár munka mellett is végezhető – képzés után, jellemzően pár hónapon belül álláshoz lehet jutni, ráadásul 3-6 év tapasztalattal már átlagosan bruttó 1 millió forintnál is többet lehet keresni. Arról nem is beszélve, hogy az ezen a területen dolgozók gyors előléptetéssel számolhatnak, és többségük számára a külföldi munkalehetőség is adott. Nem véletlen, hogy az elmúlt években több százan végezték el a PROGmasters informatikai képzéseit korábban például vendéglátósként, tanárként, pénzügyi területen vagy éppen a médiában dolgozók, de nem ritka az sem, hogy valaki az érettségi után vág bele a tanulásba. Most több képzés is indul azok számára, akik IT-karrierbe kezdenének, ezekre még bárki jelentkezhet.

November 11-én ingyenesen belekóstolhatunk a programozásba (és a pizzákba is)

Persze teljesen érthető, ha elsőre ijesztően hangzik, hogy „Legyél programozó!”, hiszen honnan tudhatná bárki is, hogy alkalmas-e erre a pályára. Éppen ezért a PROGmasters az IT-karrier iránt érdeklődő kezdők számára november 11-én, szombaton 9 órától CODE&PIZZA ingyenes programozó napot szervez, amelyre jövő péntekig lehet jelentkezni. A résztvevők mentori segítséggel, a mesterséges intelligenciát is felhasználva próbálhatják ki a programozást – és közben még a PROGmasters pizzáit is megkóstolhatják. Ráadásul a CODE&PIZZA nap legügyesebb résztvevői az alábbi, állásgarancia-lehetőséget kínáló képzésre is azonnal bejuthatnak. Tehát aki szeretné kideríteni, neki való-e a programozás, érdemes most azonnal jelentkeznie az ingyenes eseményre!

Programozói tudás nélkül is el lehet kezdeni és állásgarancia-lehetőség is jár

Aki kedvet kap a programozói karrierhez, két úton indulhat el, és akár már jövő nyáron munkába is állhat junior programozóként – ráadásul az AI-t is napi szinten tudja majd használni a munkájában.

  1. Ha valaki teljesen kezdő, akkor a Java Start programozás tanfolyamot érdemes választania, amivel 5 hét alatt a népszerű Java programozási nyelv alapjait lehet megtanulni (online, munka mellett). Ráadásul a PROGmasters most még egy AI-alapozó kurzust is kínál a tanfolyam mellé, így a legfontosabb szöveges és képalkotó AI-eszközök (ChatGPT, Bing, MidJourney stb.) használatát is elsajátíthatják a résztvevők. Akik elvégzik a Java Start programozás tanfolyamot és 1 éven belül elkezdik az alábbi, állásgarancia-lehetőséget kínáló képzést, azoknak a Java Start teljes nettó díját beszámítja a PROGmasters, így a fél éves képzés árából akár 350 ezer forintot is megspórolhatnak.
  2. Aki már tud alapfokon programozni, az elkezdheti az állásgarancia-lehetőséget kínáló, online, munka mellett is végezhető, 7 hónapos Java Backend fejlesztő képzést. A képzés résztvevői tehát akár már jövő nyáron munkába állhatnak programozóként, például a PROGmasters több mint 100 partnercégének valamelyikénél. A munkaerőpiaci felkészítés mellett a végzettek munkához jutását segíti a megszerezhető államilag elismert képesítő bizonyítvány is.

Itt az idő! A képzésekre legkésőbb november 12-ig lehet jelentkezni, de akik október 31-ig megteszik ezt, 50-250 ezer forintot is megspórolhatnak a képzések díjából.

És a ráadás: november 9-én az ingyenes, online nyílt napra is bárki benézhet

A programozói karrier és a képzések iránt érdeklődők számára a PROGmasters november 9-én, csütörtökön 18 órakor ugyancsak ingyenes, online nyílt napot tart. Ennek résztvevői részletes információkat kaphatnak az említett képzésekről, mindent megtudhatnak az elhelyezkedési lehetőségekről, valamint találkozhatnak a mentorokkal és a korábbi végzettekkel is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik