Tech

Most egy kiváló horrorjátékot adnak ingyen

Bethesda Softworks
Bethesda Softworks
Egy fillér kicsengetése nélkül bezsákolható a The Evil Within 2.

Közeledik október 31., ezzel együtt a Halloween, a töklámpások és a borzongás napja, ami tetten érhető abban is, hogy az Epic Games Store aktuális heti ingyen játékainak egyike nem más, mint a The Evil Within II, az eredetileg 2017-ben megjelent kiváló horrorjáték PC-s verziója, amiben ismét Castellanos nyomozó irányítása a feladatunk, miközben túl kell élni egy borzalmas világban, hogy megmenthessük a karakter lányát. Bónuszként pedig szintén egyetlen fillér kicsengetése nélkül zsákolható be mellé a Tandem: a Tale of Shadows, ami műfaját tekintve már egy platformjáték.

Ha valaki szeretné beszerezni a játékokat, annak nincs sok dolga: mindössze egy élő regisztráció szükséges hozzá az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak egyenként rá kell katintani az ingyen kínált videójátékokra, az adatlapjukta jutva igényelni őket, majd ezt követően mindkettő bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akció november 2-án délután 4 óráig tart, és ezt a dátumor már csak azért is érdemes észben tartani, mert ekkor újabb játékok válnak ingyen elérhetővé bárki számára: a F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch és a Turnip Boy Commits Tax Evasion.

Kapcsolódó
Mennyibe kerül manapság játszani?
PC, konzol, kiegészítők és játékok. Mennyit kell költeni napjainkban erre a hobbira?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik