Tech

Olcsóbbak lettek az iPadek

Apple
Apple

Az Apple váratlanul bejelentette az új, olcsóbb és nem utolsó sorban USB-C-porttal ellátott Apple Pencilt. Az olcsóbb ár miatt azonban néhány funkció kimaradt: bár mágnesesen csatlakozik az iPadhez, nincs gyors párosítás, sem töltés. Ezenfelül a nyomáspontokat sem tudja megkülönböztetni és nincs dupla koppintásos funkció sem.

Hazai fronton azonban nem ez a nap híre, hanem az, hogy az Apple az összes iPad hazai árát is lejjebb kanyarította. Hasonlóan az iPhone 15 bemutatójánál tapasztaltakhoz, a kedvezőbb forint-dollár árfolyam most is komoly akciózást jelentett – írja a Tech2.

A legkomolyabb kedvezményt az iPad Pro 12.9″-nál tapasztalhatjuk, amelyhez 650 ezer forint helyett ma már 550 ezer forintért juthatunk hozzá. Ez 100 ezer forintos árcsökkenést jelent.

A 11 hüvelykes iPad Pro esetében 70 ezer forint, a 10. generációs iPadnél 60 ezer forint, míg az 5. generációs iPad Airnél 45 ezer forint a különbség. A 9. generációs iPadnél 25 ezret, míg a 6. generációs mininél 40 ezret spórolhatunk a tegnapi árakhoz képest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik