Tech

Az Office 2021 és a Windows 10 is pár euróért megvásárolható Keysfanen

Keysfan
Keysfan
Ha olcsón kerestek Microsoft szoftvereket, akkor jó helyen jártok.

A legújabb Microsoft szoftverekre való frissítés költségei gyorsan összeadódhatnak. Ha a Windows 11 Pro operációs rendszerrel szeretnétek felszerelni a számítógépeteket, az 109 999 forintba kerül, amennyiben közvetlenül a Microsofton keresztül vásároljátok meg. Ha pedig egy Office Professional 2021 licencet is szeretnétek, hogy olyan irodai szoftvereket használhassatok, mint a Word és az Excel, akkor ez további 207 999 Ft-ba kerül. Ha ez nektek is túl soknak hangzik, akkor kihasználhatjátok a hihetetlen Keysfan Nagy Szoftvervásárát, és mindössze pár euróért megvásárolhatjátok ezeket. A Windows 11 Pro olyan további funkciókat kínál, amelyek az alapverzióban nem találhatók meg, például Microsoft Távoli asztal szolgáltatás, BitLocker eszköztitkosítás, Windows Sandbox, Hyper-V, Azure Active Directory és még sok más. Ha az Office Professional 2021-re lenne szükségetek, ahhoz is élethosszig tartó licencet vásárolhattok, amely olyan népszerű programokat tartalmaz, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Publisher, a OneNote és még sok más. Akár diákok, akár dolgozó szakemberek vagy amatőr írók vagytok, mindenképpen érdemes kihasználni ezt a korlátozott ideig érvényes ajánlatot.

Keysfan

Limitált ajánlatok Microsoft termékekre!

Több PC-re szóló csomagok, olcsóbban!

Vásároljatok csomagban, így még jobban jártok! (Kuponkód: BKS62)

50% off on More Windows OS and MS Office (Coupon Code: BKS50)

Hasznos segédprogramok

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Keysfan több éve elégíti ki a vásárlói igényeket. Náluk mindig az ügyfél az első és a legjobb termékeket és szolgáltatásokat igyekeznek nyújtani az ügyfeleknek. A felhasználói élmény javítása érdekében a Keysfan vásárlási folyamata egyszerű és könnyen kezelhető. A fizetés után a szoftverek aktiválási kódját és a részletes telepítési utasításokat néhány percen belül elküldik emailben. A telepítés és a használat során a felhasználók bármikor kapcsolatba léphetnek a Keysfan professzionális ügyfélszolgálati csapatával, amely 24/7 elérhető (e-mail: support@keysfan.com).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik