Tech

Ezek az iPhone 15 legnagyobb hibái

Majdi Fathi / NurPhoto via Getty Images
Majdi Fathi / NurPhoto via Getty Images

Akik korán megrendelték az iPhone 15 modelleket, akár már kézhez is kaphatták azokat. Éppen ezért már most kiderült néhány hiba az új szériával kapcsolatban – írja TechRadar. Megmutatjuk, mi az a három dolog, amire a leginkább panaszkodnak az új iPhone-ok tulajdonosai.

A beszámolók szerint az új, iOS 17-el rendelkező telefonok lefagytak, amikor egy régebbi készülékről próbáltak meg adatot áthelyezni rájuk. A problémára reagálva az Apple kiadta az iOS 17.0.1 frissítést, amely látszólag kijavította hibát, így minden újdonsült iPhone 15-tulajnak ajánljuk, hogy telepítse az új verziót.

A következő gond a telefonokkal az, hogy a titánból készült szélein nagyon csúnya ujjlenyomatok maradnak használat után, amelyek akár ideiglenes el is színezhetik a készülékeket.

Az Apple erre is válaszolt: azt tanácsolják, hogy a telefont rendszeresen törölgessük puha, enyhén nedves anyaggal, hogy tisztán tartsuk, vagy használjunk telefontokot, hogy elkerüljük a szennyeződést.

A harmadik probléma, hogy sokan azt jelezték, gyári hibával vagy sérülten érkezett meg a készüléke. Egyesek összekarcolt kijelzővel, poros kamerával, sérült szélekkel kapta kézhez új telefonját. Az Apple egyelőre nem kommentálta ezeket az eseteket.

Mindezek mellett a Dexterto pedig azt írja, hogy sokan arról számolnak be, a telefonok gyorstöltés közben brutálisan fel tudnak melegedni, néha annyira, hogy szinte már hozzájuk sem lehet érni.

Kapcsolódó
Itt vannak az iPhone 15 magyar árai
Véget ért az őszi Apple mise, megvannak a hivatalos magyar árak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik