Tech

Végre eltűnhet egy zavaró Instagram funkció

AFP
AFP

Az Instagram alkalmazásban jelenleg nem lehet elrejteni, hogy láttunk-e egy adott üzenetet vagy sem, amiből esetenként kellemetlen helyzetek születhetnek. Ez azonban hamarosan megváltozhat, ugyanis a belsős információkat gyakran kiteregető Alessandro Paluzzi megosztott egy képernyőfotót a fejlesztés alatt álló Instagram funkciókról – írja a Neowin.

Mint a posztból kiderül, az Instagram egy olyan kapcsológombon dolgozik, amellyel le lehet tiltani a „megtekintve” státusz megjelenítését az alkalmazásban. Jelenleg az üzenet a privát beszélgetések alján jelenik meg, kizárólag az üzenet elküldőjének készülékén. Ez a funkció azonban a címzett magánéletét is kiteregetheti, mivel a jelzésből akkor is kiderül, mikor volt online, ha az Aktivitás állapota le van tiltva.

A megtekintve jelzés egyébként azt is megsúgja, mennyi idő telt el azóta, hogy a címzett megnézte az üzenetet.

Az Aktivitás állapot egy zöld ponttal és egy időbélyeggel jelenik meg az Instagramon a profilképünk mellett. A megtekintve jelzéssel szemben azonban ezt el lehet rejteni, igaz, ha egyszer letiltjuk, mások legutóbbi aktivitását sem fogjuk látni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik