Tech

Fél évig fél áron adja a vezetékes internetet a Vodafone

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A korábbi években megnövekedett érdeklődést tapasztalt a Vodafone Magyarország vezetékes szolgáltatásai iránt az iskolakezdés időszakában, ezért a vállalat az új tanévkezdetben fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internet szolgáltatásait, derül ki egy friss közleményből.

A kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új, határozott idejű lakossági internetelőfizetés esetén automatikusan aktiválódik.

Fél év leteltével a szolgáltatás a szerződésben foglalt alapáron lesz elérhető. A tanévkezdést támogató kedvezmény csak határozott időre szóló új előfizetés esetén vehető igénybe a Net L és Gigabit Net csomagokkal, e-Pack szolgáltatással együttvéve. A kedvezmény időtartamáig a Gigabit Net otthoni internet csomag 3495 forintos havi áron érhető el.

A frissen bevezetett kedvezmény mellett az új Vodafone ONE előfizetőknek is kedveznek: 2023. augusztus 15-től azon meglévő mobil ügyfeleknek, akik új otthoni internetelőfizetést kötnek, 15 napra szóló korlátlan belföldi mobil adatot kapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik