Tech

Akadozik a Telekom szolgáltatása

Ina FASSBENDER / AFP
Ina FASSBENDER / AFP

Számos felhasználó jelezte, hogy akadozik a Telekom szolgáltatása, melynek eredményeként több oldal betöltésével is probléma adódhat. A Downdetector szerint magyar idő szerint reggel 7 óra óta emelkedik a panaszbejelentések száma.

A Telekom eddig nem közölt hibát, ám a Reddit-fórumokon már most felmerült néhány lehetséges ok. Sokak szerint a Cloudflare által üzemeltetett oldalakkal van gond, ám a szolgáltatónál egyelőre nem jelez hibát az oldal.

Mások szerint a Deutsche Telekom AG frankfurti központjában lehet fennakadás, ugyanis Bécsig jó a kapcsolat, de utána Frankfurtnál már komolyabb csomagvesztést és megnőtt válaszidőt lehet tapasztalni. Dél előtt néhány perccel több felhasználó is jelezte, hogy egy javítás megoldotta a hibát.

A Telekom az alábbi levelet küldte lapunknak, a kimaradásra reagálva: 

A Magyar Telekom ügyfelei számára néhány, külföldön szolgáltatott internetes tartalom elérésében hiba volt tapasztalható ma délelőtt. A hiba a nemzetközi hálózatban következett be anyavállalatunk, a Deutsche Telekom egyik partnerénél. Az ügyfeleink által tapasztalt hiba 11:15-től elhárításra került.

A telefonszolgáltató emellett elnézést kért az ügyfeleknek okozott esetleges kellementlenségek miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik