Tech

Van rá esély, hogy Mark Zuckerberg és Elon Musk tényleg bunyózni fognak

Noam Galai / Getty Images via AFP
Noam Galai / Getty Images via AFP

Az amerikai kultúrában sűrűn előfordul, hogy celebek, hírességek összeakasztják a bajszukat a közösségi médiában, arra viszont sokkal ritkábban van precedens, hogy a világ leggazdagabb emberei tesznek ugyanígy. Most azonban úgy tűnik, erre is sor került: Elon Musk ugyanis kihívta a Meta vezetőjét, Mark Zuckerberget egy test-test elleni harcra – írja a The Wrap.

Az egész azzal kezdődött, hogy a Twitter népszerűségének csökkenését kihasználva a Meta bejelentette, hogy egy Twitter-konkurens appon dolgozik. Musk egyik rajongója erre válaszul Zuckerberg harcművészetek iránti érdeklődésével kezdett viccelődni, mire a saját platformján gyakran tevékenykedő dél-afrikai milliárdos kijelentette: készen áll ringbe szállni a Facebook vezetőjével.

A nap folyamán Zuckerberg egy Instagram-történetben üzent Musknak, amelyben azt írta: Küldd el a címet.

A Tesla, a SpaceX és a Twitter vezetője pedig azt mondta, az összecsapásra a Las Vegas-i UFC Apex arénában kerül majd sor. A világ leggazdagabb emberei közül kettő tehát úgy néz ki, hamarosan ringbe száll egymással. Bár nem lenne meglepő, ha az egész csak egy médiahack lenne, Musknak ugyanis van múltja e téren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik