Tech

Harmadával esett a pornónézők száma, az ok nem meglepő

Romain Longieras / Hans Lucas via AFP
Romain Longieras / Hans Lucas via AFP

Rendre szórakoztató diagramokat eredményez, amikor egy-egy nagy érdeklődésre számot tartó esemény idején vizsgálják meg a világ legnépszerűbb pornóoldalának, a Pornhubnak az elérését. Most sem volt ez másképp, melynek nyomán kiderült, hogy az Apple termékbemutatójához hasonlóan

az UEFA Bajnokok Ligája döntője is elvonta a tekinteteket az inkognitó ablakoktól, és a tévéképernyőre terelte azokat. 

A Manchester City-Inter Milan párharc során a Pornhub forgalma átlagosan 14 százalékkal esett vissza Európában, a résztvevő csapatok országaiban pedig még ennél is kiemelkedőbb volt a szám. Az Egyesült Királyságban 17 százalékkal esett vissza nézettség, ám a meccs után, vélhetően az örömmámor következtében 8 százalékkal az átlag fölé ugrott az oldal elérése – írja a Mashable.

Olaszországban még drasztikusabb volt a különbség: a meccs alatt 32 százalékkal csökkent a Pornhub forgalma, míg a mérkőzés végeztével 17 százalékkal az átlag fölé emelkedett az elérés. Olaszország után Norvégiában csökkent legjobban az oldal elérése, ami a City sztárcsatárjának, Erling Haalandnak a szülőhazája. Ami meglepő, hogy még az Egyesült Államokban is 8 százalékkal csökkent az oldal látogatottsága.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik