Tech

Legalább 2 kiegészítőt kap a Diablo 4

Activison Blizzard
Activison Blizzard
Ez lesz az első olyan Diablo-játék, amihez nem egy, hanem két kiegészítő készül.

Hivatalosan június 6-án jelenik meg a Diablo IV (az előrendelők már másodika óta játszhatnak), de a fejlesztésért felelős Activision Blizzard egyik munkatársa elárulta, hogy a jövőben két kiegészítő is várható a legendás sorozat új epizódjához. Rod Fergusson a Kinda Funny Games videójában beszélt arról, hogy a fejlesztők jelenleg a felmerülő hibákat orvosló frissítéseken és az új küldetéseket illetve játékelemeket hozó season tartalmakon dolgoznak, ugyanakkor a jövőben várható két komolyabb kiegészítő is várható a programhoz.

Az új pályarészeket, ellenfeleket és főellenfeleket felvonultató kiegészítők nem ismeretlenek a játékosok számára, hiszen eddig minden Diablo-epizód kapott ilyen kiegészítést: az első résznél ott volt a Hellfire, a Diablo II-nél a Lord of Destruction, a harmadik etapnál a Reaper of Souls (a Rise of the Necromancer csak egy DLC volt, a visszatérő Nekromanta karakterosztállyal), viszont a Diablo IV lesz az első olyan rész a sorozatban, ami nem egy, hanem két kiegészítőt kap.

Hogy ezek méretükben és tartalmukban ugyanakkorák (vagy kisebbek, esetleg nagyobbak) lesznek-e, mint a korábbi kiegészítők, arról Fergusson egyelőre nem osztott meg konkrét információkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik