Tech

Június 1-én jön a változás, erre kell figyelni a Digimobil ügyfeleknek

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Jön az átállás a Vodafone országos lefedettségű, jobb minőséget biztosító hálózatára.

Június 1-től, az 4iG Csoporttal kötött együttműködésnek köszönhetően a Digimobil hálózati lefedettségét már a Vodafone Magyarország biztosítja. A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére. A Digimobil kártyákkal ellátott telefonok – típustól függően – a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatára csatlakoznak fel június 1-től. Ugyan a legtöbb telefontípusnál az új hálózatra csatlakozás automatikus, egyes esetekben manuális hálózatválasztásra lehet szükség. A mobilinternet használatához szükséges az adatroaming opció bekapcsolása is, ami – a készülékek figyelmeztetésével ellentétben – belföldi hálózatokon nem jár a csomagdíjon felüli költségekkel a felhasználóknak.

A Digi ezen az oldalon tájékoztatja előfizetőit az átállás részleteiről, valamint segítséget nyújt a hálózat manuális beállításához. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen, a Digi Pontok országos hálózatában.

A meglévő Digimobil ügyfelek továbbra is változatlan díjjal használhatják előfizetéseiket a Vodafone jobb minőséget biztosító hálózatán. A változás a forgalmi díjakat nem érinti, az előfizetői díjcsomagjaikban foglalt perceken túl a Digi 2023 év végéig garantálja a rendkívül kedvező, 4 forint/perc árat a meglévő ügyfelek normál díjas beszélgetéseihez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik