Tech

Szuperolcsón kipróbálható az új Minecraft játék

Microsoft
Microsoft

Rengeteg újdonságot tartogat április hátralevő részében az Xbox Game Pass, amelyek közül kétség nélkül a legnagyobb név a Minecraft Legends. A Minecraft univerzum legújabb darabja, az Xbox Game Studios kiadó háborús RTS (valós idejű stratégiai játék) játéka már a megjelenés napján, április 18-án elérhetővé vált az Xbox és PC Game Pass kínálatában – írja a Polygon.

A játék a Minecraft helyszínei közül a Felvilágra fókuszál, ahol békében élnek a kockavilág szereplői. A nyugalmat azonban megtöri, hogy a gonosz piglinek rontást küldenek a világra, és egy portált megnyitva háborút indítanak a terület meghódításáért. A játék többségében pozitív kritikákat kapott, így az építős világ szerelmeseinek nem érdemes kihagyni. A játék egyébként április 18-án Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is elérhetővé vált.

A Microsoft bejelentése szerint május elején érkezik még egy nagy dobás a kínálatba: a Redfall. Az Arkane Studios által készített játék kizárólag Xbox Series X-re és Windows PC-re jelenik meg május 2-án. Ezek a játékok érkeznek még áprilisban a Game Pass kínálatába:

  • Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (Cloud, konzol és PC) – április 20
  • Medieval Dynasty (Xbox One; PC-n és Xbox Series X-en már elérhető) – április 20
  • Homestead Arcana (Cloud, PC és Xbox Series X) – április 21
  • Cassette Beasts (PC) – április 26
  • BlazBlue: Cross Tag Battle Special Edition (Cloud, konzol, PC) – április 27
  • The Last Case of Benedict Fox (Konzol és PC) – április 27

Ajánlott videó

Olvasói sztorik