Tech

Közös számlát is nyithatunk a Revolut legújabb frissítésével

Revolut
Revolut

Napjaink egyik legnépszerűbb pénzügyi appja, a Revolut a mai nappal piacra dobta az alkalmazás új, 9.0-s verzióját az iOS és az Android eszközökön. A világszerte 28 millió ügyféllel bíró fintech cég a frissítés részeként új funkciókat is kínál: mostantól közös számlát hozhatunk létre partnerünkkel, valamint az azonnali üzenetküldő funkció csoportos verzió is elérhetővé vált az Európai Gazdasági Térségben.

A fintech cég közlése szerint a közös számlák létrehozásához az ügyfeleknek nem kell beszámolniuk arról, kik ők és miért szeretnék a számlát.

Azt sem kell bizonyítaniuk, hogy együtt élnek, így partnerek, testvérek, lakótársak és barátok is igényelhetik. Az új funkciót egy európai felmérés alapján hozták létre, melynek eredménye szerint a megkérdezettek 58 százalék szívesen használna a partnerével közös számlát.

A Revolut 2022 novemberében vezette be az azonnali üzenetküldő funkcióját, a Csevegéseket, amellyel a Revolut ügyfelei a pénzküldés és -fogadás mellett világszerte beszélgethetnek, valamint GIF-eket és matricákat küldhetnek egymásnak. A legújabb verzióban ennek csoportos formája is bemutatkozik. A biztonságra is ügyeltek a fejlesztéskor, így minden üzenet titkosítva van a végpontok között. Ráadásul ha nem szeretnénk élni az opcióval, a „Biztonság és adatvédelem” részben le is tilthatjuk azt.

Milyen újdonságokat tartalmaz a Rev 9.0?

  • Parancsikonok a kezdőképernyőn: a felhasználók mostantól testreszabhatják az alkalmazásfelületet új widgetek használatával, amelyeket kedvükre mozgathatnak a kezdőképernyőn.
  • Felhasználói élmény: a frissítés több száz felhasználói élménnyel és teljesítménnyel kapcsolatos problémán alapszik, amelyeket az ügyfelek potenciális súrlódásként és akadályként jelöltek meg egy-egy művelet elvégzésekor.
  • Csoportos csevegések: az ügyfelek mostantól cseveghetnek a csoportszámlák további tulajdonosaival, hogy minden közös költséget megbeszélhessenek és rendezhessenek.
  • Közös számlák: Az EGT-ben élő ügyfelek azzal nyithatnak számlát, akivel csak akarnak (feltéve, hogy ugyanaz a cég kezeli a fiókjukat), legyen szó a párjukról, barátjukról vagy bárki másról, a saját igényeikre szabva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik