Tech

Nagy változás jön a DIGIMobilnál, mutatjuk a részleteket

MTVA/Bizományosi: Róka László
MTVA/Bizományosi: Róka László

A 4iG racionalizálja mobilhálózati portfólióját, ezért értékesítési céllal külön vállalatba szervezi a DIGI mobilhálózati infrastruktúráját – derül ki a cég közleményéből. A változtatás idén június elsejétől lép életbe, melynek értelmében a DIGIMobil a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább. Ezt követően a DIGIMobil ügyfelei országos lefedettséggel használhatják készülékeiket.

A DIGI Magyarország 2023. április 13-tól lezárta az előfizetések értékesítését.

A változás a forgalmi díjakat nem érinti – az előfizetői díjcsomagjaikban foglalt perceken túl —, a DIGI 2023 végéig garantálja a normál díjas beszélgetések 4 forint/perc árát meglévő ügyfeleinek. A havidíjak a már korábban bejelentett, május 1-jén életbe lépő inflációkövető díjkorrekció alapján, a KSH 2022-es éves fogyasztói árindexének mértékével, 14,5 százalékkal emelkednek.

A Vodafone Magyarország hálózatára váltással a HD minőségű hívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) hanghívásokat lehetővé tevő kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket, és az új mobilhálózatra csatlakozáshoz a SIM-kártya cseréjére sincs szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik