Tech

Hamarosan eldől, ki képviseli Magyarországot a League of Legends világdöntőjében

Red Bull Solo Q
Red Bull Solo Q

Idén sem maradhat el a nagyszabású League of Legends-bajnokság, a Red Bull Solo Q, amely során a játékosok egy az egy elleni harcokban mérhetik össze erejüket. A következő országos selejtező április 15-én lesz: a helyi döntőben pedig eldől, ki képviselheti Magyarországot a májusi végső megmérettetésen, Londonban.

A legendás amatőr bajnokságra a világ minden tájáról érkeznek jelentkezők, így a magyar LoL-közösség legjobbjára is fény derülhet az áprilisi selejtezőn, valamint az országos döntőn. A versenyen ezúttal nem a szokásos öt az öt elleni csatáról lesz szó: a Red Bull Solo Q 1 az 1 elleni harcainál a játékosok csak magukra számíthatnak. Ahhoz, hogy valaki győzedelmeskedjen, kétszer kell legyőzni ellenfelét vagy lerombolni annak tornyát.

Az online selejtezők már zajlanak: a soron következőre április 15-én kerül sor. Ezt követően április 23-án, 13 órától a Gamerland helyszínén személyesen dől el, hogy a 16 döntős közül ki lesz az ország legjobb League of Legends játékosa, aki május 18. és 21. közt a londoni döntőn küzdhet a fődíjért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik