Tech

Élj sokszínűen! Indul az idei Xiaomi Fan Festival

Xiaomi
Xiaomi
Megérkezett a Redmi Note 12 széria - Különleges ajánlatokkal az idei Xiaomi Fan Festival keretei között.

Speciális promócióval ünnepli elkötelezett felhasználóit a világ leginnovatívabb technológiai gyártói közé tartozó Xiaomi. Az immár hagyománnyá vált, világszerte megrendezett tavaszi Xiaomi Fan Festival keretében április 3-tól 16-ig idehaza is páratlan ajánlatokkal jelentkeznek az elektronikai termékeket árusító üzletláncok és online kereskedők. A technológiai innováció élvonalát képviselő gyártó a termékportfóliója többek között olyan húzóneveit teszi különleges kedvezményekkel elérhetővé, mint a Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12, a Redmi 12C, az Electric Scooter 3 Lite, a Redmi Buds 4, a Xiaomi Watch S1 Active és a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2. Amint a felsorolásból kitűnik, az ajánlatok nem csupán a saját kategóriájukat meghatározó, a piaci versenyben az ütemet diktáló mobilkészülékekre terjednek ki, hanem egy teljes, az élet legtöbb területét lefedő okoseszköz-ökoszisztémára is, lehetőséget adva a mindennapok jövőt idéző átalakítására.

Az új Redmi Note 12 Sorozat – kiemelkedő teljesítmény, meggyőző áron

A Xiaomi az új Redmi 12 sorozat emblematikus termékeivel örvendezteti meg a márka rajongóit a Xiaomi Fan Festival alkalmából. A készülékeket a lenyűgöző ár-érték arány és az innovatív fotózási képességek jellemzik, erőteljes processzor-háttérrel és stílusos dizájnnal kiegészítve. Legyen mindig tettrekész, legyen stílusa, legyen alkalmas az életünk maradandó pillanatainak rögzítésére és megosztására – ezt várjuk el ma egy attraktív okostelefontól; természetesen amellett, hogy a pénztárcánkhoz is illeszkedjen.

A Redmi Note 12 Pro 5G nagyszerű fotózási élményt kínál, amelyet a hatalmas, nagyteljesítményű IMX766 érzékelő és az OIS tesz lehetővé. A kamerarendszerhez jár az ultraszéles látószögű és a makró kamera is, amelyek a rossz fényviszonyok között is látványos fotókkal örvendeztetik meg használóikat. A készülékhez tartozékként jár egy 67 wattos gyorstöltő. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amely hosszú, bőven egy napon túli üzemidőt biztosít még intenzív használat mellett is. A folyamatos és megbízható 5G teljesítményről a MediaTek Dimensity 1080 nagyteljesítményű chipkészlet gondoskodik.

Redmi Note 12 Pro 5G

A Redmi Note 12 többet nyújt, mint amit az adott árkategóriában elvárnánk: kimagasló teljesítményt és továbbfejlesztett felhasználói élményt biztosít. A felhasználók lenyűgöző képminőséget és színhűséget kapnak a 120 Hz-es AMOLED kijelzőn megjelenő képeket nézegetve. A teljesítményért a Snapdragon 685 Mobile Platform felel, amelynek köszönhetően a készülék szélsebesen és akadozásmentesen működik, és a hatékony energiafelhasználás révén egyszerre több feladat futtatásával is könnyen megbirkózik. A Redmi Note 12 készülék 33 W-os gyorstöltést és hosszú üzemidőt biztosító, 5000 mAh-es akkumulátort kapott.

Redmi Note 12

 

A MediaTek Helio G85 processzorral felszerelt Redmi 12C akár 6+5GB bővített RAM-ot és 1 TB-os tárhelybővítést kínál, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes napi használatot, az alkalmazások gyorsabb elindítását, valamint nagy mennyiségű adat tárolását. A készülék 5000 mAh-s akkumulátora egész napra elegendő energiát biztosít, a modern ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig a felhasználók közvetlenül a kijelzőre helyezett ujjukkal oldhatják fel telefonjukat, és már használhatják is alkalmazásaikat, vagy hitelesíthetik mobilfizetésüket. A Redmi 12C 50 MP-es főkamerájának jóvoltából még nagyobb részletgazdagsággal képes rögzíteni a pillanatokat, míg az erőteljes HDR-nek és az éjszakai módnak köszönhetően tisztább éjszakai városi képek készíthetők akár kihívásokkal teli körülmények között is.

Xiaomi okoseszközök az okos mindennapokhoz

A Xiaomit továbbra is elsősorban innovatív okostelefonok gyártójaként ismerik, és kijelenthető, hogy immár az okoseszközök teljes szegmensében is méltó helyet foglal el a gyártók élmezőnyében. A felhasználók a mindennapok valamennyi pillanatában támaszkodhatnak a Xiaomi digitális megoldásaira, legyen szó szabadidős tevékenységeikről, vagy éppen az otthonukban eltöltött időről.

Az elektromos rollerek elsöprő lendülettel alakítják át és teszik fenntarthatóvá a közlekedést, az Electric Scooter 3 Lite nem véletlenül tartozik a kategória legnépszerűbb képviselői közé. Alumínium ötvözetből készült test, stílusos dizájn, letisztult kormány merész színvilág jellemzi amely kimagasló műszaki tulajdonságokkal párosul: 25 km/óra maximális sebesség, 300 W névleges teljesítmény a hosszabb távú utazásokhoz, egyszerű összecsukhatóság 3 lépésben, 3 féle szabadon állítható sebességfokozat a különböző haladási igények kielégítésére. A kiváló minőségű lítium akkumulátor 36 szigorú teszten ment át, és teljesen feltöltve 20 km-es hatótávolsággal rendelkezik, ami bőven elegendő rövidebb utazásokhoz.

Electric Scooter 3 Lite

A zene mindenkié, de nem szükséges, hogy mindenki hallja, amit hallgatunk, és mi sem szeretnénk zenehallgatás közben másokra fülelni. A Redmi Buds 4 vezeték nélküli fülhallgató hibrid aktív zajszűrése közelebb hozza a felhasználót a zenéhez, hatékonyan elszigeteli a felesleges külső zajokat, miközben a kettős transzparens mód fenntartja a kapcsolatot a környezettel. A készülék akár 30 óra akkumulátor-üzemidőt biztosít (a tokkal együtt használva) és olyan képességekkel bír, mint a 3 ANC-szint opció és adaptív ANC mód, az MI-alapú zajcsökkentés, vagy a magas minőségű telefonhívások kezdeményezése egyetlen szó kihagyása nélkül.

Redmi Buds 4

Az aktív élet elengedhetetlen a teljesítőképesség és az egészség fenntartásához, az okosórák pedig lehetővé teszik, ennek a több odafigyelést igénylő életmódnak a menedzselését. A Xiaomi Watch S1 Active vibrálóan színes és sokféleképpen testreszabható sportos stílust képvisel, és maximális kényelmet biztosít. Az 1,43″-os always on AMOLED kijelzőt hordozó, kiváló minőségű, fémből készült káva egyszerre könnyű és tartós. A készülék összesen 117 fitnesz üzemmóddal – köztük 19 professzionális üzemmóddal – rendelkezik. A Strava és az Apple Health alkalmazásokkal kompatibilis Xiaomi Watch S1 Active az egészségtudatos felhasználóknak nyújt hasznos funkciókat, mint amilyen a vér oxigéntelítettségének (SpO₂) mérése, a menstruációs ciklus nyomonkövetése és a továbbfejlesztett alvásfigyelés.  A Xiaomi Watch S1 sorozat támogatja a Bluetooth hívásokat, a Mastercard NFC-n keresztüli fizetést, és az Amazon Alexa hangasszisztenst. Teljes feltöltéssel az akkumulátor akár 12 napig tartja működésben az eszközt átlagos használat mellett, de akkumulátorkímélő üzemmódban akár 24 napig is.

Xiaomi Watch S1 Active

Ha igazán tiszta otthont szeretnénk, a takarítást nem szívesen bízzuk másra – kivéve, ha biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes munkát végez. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 vizuális dinamikus navigációs rendszere gyorsan rögzíti a szoba szerkezetét és létrehozza a térképét. Hat oldalsó keféje gyűjti a port, a padlót kímélő precíziós vízpumpa segítségével végzi a felmosást és hanggal is vezérelhető. Különleges képessége az erőteljes szívóerő (2700Pa), 4 sebességes szívó üzemmód, az 550 ml-es, nagy kapacitású portartály, a továbbfejlesztett nyomás alatti felmosás, a frissített interaktív okosfunkciók sora és az akár 110 perces akkumulátor-üzemidő.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

 

Az április 3-16-ig tartó Mi Fan Festival promóciós programjában a MediaMarkt, az Emag, a Xiaomishop.hu, a Xiaomi Store Arena, a Mi-home.hu, az Alza üzletei vesznek részt. A fesztiválhoz kapcsolódó ajánlatok keretein belül jelzett időszakban a Redmi Note 12 sorozat egyes készülékei vásárlása esetén kedvezményes utalvány jár a promócióban résztvevő partnereknél, amelyeket a következő vásárlás alkalmával lehet felhasználni: a Redmi Note 12 Pro 5G vásárlói 10,000 forintos, a Redmi Note 12 telefon vásárlói 7,000 forintos, a Redmi 12C vásárlói pedig 5,000 forintos vásárlási utalványban részesülnek.

A Xiaomi Fan Festival promóció az Euronics esetében április 6-19 között lesz elérhető. Az üzetláncnál vásárolt Redmi Note 12 sorozat egyes készülékei – Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12, Redmi Note 12C – vásárlása esetén a vásárlók egy ráadás Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock terméket kapnak.

A promóció részleteiről további információ a Xiaomi Fan Festival 2023 oldalon olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik