Tech

Jópofa újítást kap a Messenger

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

A Facebook bejelentette, hogy multiplayer játéklehetőséget épít be a Messenger videóhívás funkciójába. Ez lehetővé teszi, hogy a barátokkal és családtagokkal folyatott beszélgetés közben több mint egy tucat játékban tegyük próbára képességeinket ellenük – írja az Engadget.

A videohívásos játékfunkció a Messenger iOS, Android és webes verziójában is elérhető lesz, külön telepítés nélkül. Az induláskor 14 játék kerül be a kínálatba, köztük olyan klasszikusok, mint a Words With Friends és a Mini Golf FRVR. A minimum játékosszám két fő lesz, de esetenként ennél több is lehet.

A funkció eléréséhez csak el kell indítani a videohívást, rákattintani a csoportos mód gombra, majd kiválasztani a Játék ikont. Ezt követően már böngészhetünk is a rendelkezésre álló játékok könyvtárában. A kezdeti, 14 címet tartalmazó könyvtár a Facebook Gaming szerint még idén további ingyenes játékokkal fog bővülni. Az új opció alig néhány hónappal azután jelenik majd meg, hogy a Meta leállította az önálló Facebook Gaming alkalmazást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik