Tech

Kibervédelemre fókuszáló új adatközpont nyílt Budapesten

Getty Images
Getty Images

Az Acronis, a kibervédelem egyik globális piacvezető vállalata nemrégiben bejelentette, hogy új Acronis Cyber Cloud adatközpontot nyitott Budapesten. Az új adatközpont a kibervédelmi megoldások teljes skáláját teszi elérhetővé a szolgáltatóknak, emelett gyors hozzáférést, állandó adatelérhetőséget és adatszuverenitást biztosít az ügyfeleknek.

Az Acronis Cyber Cloud adatközpontok globális hálózata néhány kelet-európai várost is magában foglal, köztük Varsót, Prágát, Tallinnt és Rigát. Az új budapesti adatközponttal a szolgáltatók országon belüli helyszínen tárolhatják partnereik kritikus üzleti adatait.

Az új adatközpont egyike az Acronis 49 adatközpontból álló globális hálózatának, és kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a vállalati és szabályozási követelményeknek, valamint elérhetővé tegye a partnereknek a megfelelőségi-, adatszuverenitási- és teljesítménycélok túlteljesítését. Az Acronis globális adatközpontjai a legmagasabb szintű fizikai biztonsági szabványokat alkalmazzák a jogosulatlan hozzáférés korlátozása érdekében, és hogy megvédjék az ügyféladatok biztonságát.

A cég közleménye szerint minden egyes létesítmény a legkorszerűbb berendezésekkel, valamint a legjobb működési és biztonsági rendszerrel rendelkezik, és bizonyítottan a legmagasabb szintű adatelérhetőséget, vállalati adat-, alkalmazás- és rendszerbiztonságot nyújtja. Az Acronis Cloud adatközpontok szintén a szükséges plusz egy (N+1) szemléletet követik a nagyobb redundancia érdekében az infrastruktúra minden hardverrétegében, minimalizálva a kockázatot és kiküszöbölve az az egyedi hibapontokat.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik