Tech

ASUS Zenbook 17 Fold OLED – Tapasztald meg a jövőt

Az ASUS Zenbook család zászlóshajója szinte minden elképzelhető formát megtör a hordozható számítástechnika terén.

Az ASUS Zenbook 17 Fold OLED a világ első 17,3 hüvelykes, hajlítható OLED kijelzőjével egyszerre vált ki egy kompakt laptopot és egy nagyobb munkaállomást, miközben egyedülálló rugalmasságot biztosít. Az egyedi kialakításnak és a különleges ASUS fejlesztéseknek köszönhetően az innovációt ötvözi a mindennapi munkát megkönnyítő erővel, a sokoldalúsággal és a lenyűgöző képélménnyel.

A laptopok új korszaka

Az ASUS mérnökei és tervezői hosszú éveken át dolgoztak egy olyan eszköz létrehozásán, amely könnyed hatékonyságot biztosít letisztult dizájnnal. Kiküszöböli a kompromisszumok szükségességét a különböző környezetekben végzett munka során – az irodában, otthon, utazás közben vagy pihenés közben – mivel elegánsan egyesíti a két képernyőméretet és a többféle használati módot egy rendkívül hordozható eszközben.

Az ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) kétféle OLED-kijelzőt kínál a felhasználóknak egyetlen eszközben, hiszen a 4:3-as képaránnyal rendelkező 17,3 hüvelykes érintőképernyőt középen összehajtva két 3:2-es képarányú, 12,5 hüvelykes kijelzőt kapunk. Sokoldalúsága ellenére ez egy rendkívül kompakt és hordozható laptop, amely kisebb, mint egy szokványos A4-es fénymásolópapír. Az innovatív, egyedi tervezésű zsanér legalább 30000 ciklusos tartóssági teszten megy át, ami igazolja a tökéletes strapabíróságot. A megbízhatóság és tartósság érdekében pedig a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810H katonai szabványnak is megfelel az újdonság.

Igazodik hozzád

Sokoldalú felhasználását a hajlítható OLED kijelző mellett a mellékelt ASUS ErgoSense Bluetooth billentyűzet biztosítja. A csomagban található kiegészítővel kombinálva négyféle, szinte teljesen különböző eszközt vált ki, mellyel nem csak a mindennapi munkát emeli új szintre, hanem a kikapcsolódást és a szórakozást is megreformálja.

A 17,3 hüvelykes kijelző félbehajtásával elérhető a hagyományos laptop forma, mely a kijelző alsó felén érintőképernyős billentyűzettel vagy a mellékelt vezeték nélküli, fizikai billentyűzettel is használható. Utóbbi tökéletesen illik az alsó kijelzőre, amely ebben az esetben lekapcsol és ezzel még hosszabb üzemidőt biztosít, de természetesen használható teljesen külön is, amennyiben a kijelző mindkét felén szeretnénk a szerkesztett tartalmat látni.

Amennyiben a lehető legnagyobb munkateret és szinte asztali-szintű munkaállomást szeretnénk kiépíteni, csak ki kell hajtani a kijelzőt és kényelmesen elhelyezni az asztalon az ASUS ErgoSense Bluetooth billentyűzetet. Billentyűzet nélkül táblagépként is használható a Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), mely nem csak méretével, hanem lenyűgöző OLED kijelzőjével és erejével a hagyományos táblagépeket is megszégyeníti. Könyvszerűen hajtogatva pedig bármilyen online magazint vagy könyvet is olvashatunk rajta, melyet számos alkalmazás tesz kényelmesebbé.

Zökkenőmentes teljesítmény

A Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) a legújabb erőteljes komponensekkel dolgozik, hogy mindenféle feladathoz zökkenőmentes teljesítményt biztosítson, legyen az munka vagy szórakozás. A 12. generációs Intel Core i7-1250U processzor 16GB memóriával és 1TB-os villámgyors tárhellyel párosítva a teljesítmény és az üzemidő tökéletes kombinációját kínálja. Az OLED kijelző mellé a Harman Kardon tanúsítvánnyal rendelkező négy hangszórós Dolby Atmos hangrendszer tökéletes társ, az AI webkamera pedig garantálja a biztonságos és gyors arcfelismeréses bejelentkezést.

Az ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) már Magyarországon is elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik