Tech

Itthon egyedülálló Apple üzlet nyílt Budapesten

iStyle
iStyle
Ez az első olyan hazai bolt, ami bekerült az Apple új kiskereskedelmi programjába

A budapesti Árkád bevásárlóközpont földszintjén található iSTYLE üzlet az első olyan hazai bolt, ami bekerült az Apple új kiskereskedelmi programjába. A bemutatótér alapterülete 125 négyeztméterre növekedett, ahol az Apple-től megszokott letisztult, barátságos környezetben még több munkatárs, szakszerviz és emelt szintű terméktámogatási szolgáltatás várja az érdeklődőket.

Az új üzletkoncepció eltér a korábban megszokott Apple Premium Reseller megközelítéstől, melynek feladata, hogy egységes designt és működési keretrendszert biztosítson az Apple partnereinek. Az Apple Premium Partner üzletekkel ugyanakkor az Apple célja, hogy az ügyfelek még közelebb kerüljenek a márka világához, és magasabb minőségű kiszolgálásban részesüljenek.

iStyle

A megújult design mellett újdonság még, hogy azonnal kézbevehetők a termékek, a szervízszolgáltatás akár egy napon belül elvégzi a képernyő- és akkumulátorcserét, megjelent az Easy Upgrade fizetési szolgáltatás és az üzletben a megszokott öt fő helyett immár nyolc, Apple Premium Partner képzésben részesült munkatárs segíti az ügyfelek zökkenőmentes kiszolgálását.

Az új üzlet rendszeres ingyenes oktatásokat és nyílt workshopokat is biztosít a nagyközönség számára: a tavasszal induló tanfolyamok olyan témákkal várják az érdeklődőket, mint pl:. MacOS munka kezdőknek, tippek és trükkök haladó Mac-felhasználóknak, illetve videóvágás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik