Tech

Tényleg jön a Coca-Cola-telefon

Néhány napja az internet figyelme egy 2022. novemberében regisztrált, Colaphone nevű Twitter-fiókra szegeződött, és a borítókép alapján megkezdődött a találgatás, hogy valódi kezdeményezés állhat-e az egyelőre teljesen inaktív közösségi média profil mögött. A jelentős sajtóvisszhang után a megoldásra nem is kellett sokat várni, hiszen a Realme (az egyik gyártó, ami a Twitter-fiók követettjei között szerepel) már be is mutatta a Coca-Cola-telefon első hivatalos előzetesét.

A Mobilaréna találgatásai szerint a Coca-Cola-telefon egy Realme 10, 10s vagy 10 Pro lehet, tehát egy középkategóriás készülék kapja meg a népszerű üdítőmárka brandjét. A Realme 10 egy 4G-s Helio G99-es processzort, 90 Hz-es AMOLED kijelzőt, 50 megapixeles főkamerát és 33 wattos gyorstöltést jelent, a 10s ezzel szemben 6,6 hüvelykes LCD kijelzőt, 5G-képes Dimensity 810 chipsettel, a Pro pedig 120 Hz-es, 6,7 hüvelykes LCD képernyőt, Snapdragon 695 5G lapkakészletet, 108 megapixeles főkamerát és Android 13-at biztosítana a kólás kivitelhez.

Evosmart

A jelenlegi információk szerint a gyártó az indiai piacra szánja a telefont, arról egyelőre nincs hír, hogy a világ többi részén, többek között Európában elérhető lesz-e a Coca-Cola dizájnos készülék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik