Tech

Itt a megoldás, amire minden mobilhasználó várt

Getty Images / ASKA
Getty Images / ASKA

Órákig is kitarthat majd a telefonunk azután, hogy 1 százalékra csökkent az akkumulátor töltöttsége – írja a hvg. A Huawei szakemberei által kifejlesztett SuperEnergy Boosting nevű technológia a Huawei Mate 50 Próban debütál.

A gyártó szerint a megoldás intelligensen csoportosítja a fennmaradó töltöttséget, ami értékes plusz üzemidőt biztosít. az energiaakkumuláló technológiát magában foglaló funkció egy speciális és nagyon vékony „szívószálon” keresztül erőteljesen újrapolimerizálja az akkumulátorban megmaradt ionokat, így a készülék még egy ideig kikapcsolásközeli állapotban is használható lesz.

Az alacsony akkumulátor-fogyasztású vészhelyzeti mód akár 3 óra készenléti időt vagy 12 perc hívásidőt képes biztosítani.

A kínai vállalat közölte: a technológia megfelel a Huawei töltési-kisütési ciklus tanúsítási tartományának; az akkumulátor a normál biztonságos kisütési tartományán belül van, amely eleget tesz az ipari szabványoknak. Ez azért fontos, mert az akkumulátor túlzott lemerülése általában a tápegység károsodásához vezet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik