Tech

Fűthető sálat dobott piacra a Xiaomi

A tél legerősebb hidegfrontjával néz szembe jelenleg Kína, de szerencsére a lakosság segítségére sietett a Xiaomi az új fűthető okossáljával – derül ki a Gizmochina cikkéből. A terméket a cég vezérigazgatója, Lej Csün mutatta be a Weibo nevű kínai közösségi oldalon.

Juan Miguel Caballero / EyeEm / Getty Images Illusztráció.

Csün azt íra, az intelligens sál beépített DuPont hőszigetelőanyaggal és szén nanocsöves fűtési technológiával tartja melegen viselőjét, emellett pedig hőmérséklet-érzékelővel is ellátták. A ruhadarab három másodperc alatt képes felmelegedni, és három különböző hőmérsékletre lehet beállítani: 38, 45 és 50 Celsius-fokra. A Xiaomi szerint a sál teljesen biztonságos, nem tud túlhevülni, és rövidzárlatos sem lesz, hiszen a rendszer azonnal kikapcsol, ha bármilyen rendellenességet észlel.

Az eszköz tisztításához nem lesz szükség semmilyen különleges módszerre, egyszerűen berakhatjuk a mosógépbe, akár egy hagyományos darabot. A fűthető okossálat megfizethető áron kínálják, 149 jüanér (nagyjából 8000 forintért), de egyelőre csak Kínában kapható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik