Tech

Készül a videójáték, amiben meg lehet majd bosszulni Trianont

Bosszút állhatunk Trianonért abban a magyar fejlesztésű, Revans névre keresztelt videójátékban, ami bár a tervek szerint csak hetek múlva jelenik meg, most felkerült róla egy kis ízelítő a YouTube-ra.

A hírről beszámoló IGN figyelmét a játék fejlesztője hívta fel a produkcióra, aminek leírásából egyértelműen kiderül, mire megy ki a játék.

Elvették országod 2/3-át, s azóta is tűkön ülve várják a maradék rész halálának napját. De már megint félreismertek. Pedig csak azt teszed, amit minden normális ember tenne ebben az esetben. Úgy hívják: REVANS.

Ahogy az ING is írja, a játék leginkább egy oldschool FPS-nek tűnik, amit mintha valamikor az ezredforduló környékén készítettek volna. A Steamen olvasható leírás szerint bár a hangulat sötét lesz, vérre, sokkolásra, ijesztő részletekre nem kell számítani. Az is kiderül, hogy a II. világháború idején játszódó történet „valódi és szomorú történelmi tényeken alapszik, nekünk pedig lehetőségünk lesz ezt a bizonyos történelmet alternatív útvonalra terelni”.

A fejlesztő szerint 5-6 éve készül a játék, és ha minden jól megy, idén karácsonykor végre megjelenik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik