Tech

Black Friday 2022 – Eredeti Office 2021 már 5650 Ft-tól, Windows 90%-os kedvezménnyel

KeysWorlds
KeysWorlds
A Windows 11 egy nagyon stabil és nagy teljesítményű operációs rendszerré vált a megjelenés óta, amely otthoni és üzleti felhasználók számára egyaránt alkalmas, ráadásul a korábbi verzióknál jóval több biztonsági funkcióval is rendelkezik. Ennek oka, hogy TPM 2.0 rendszert használ, amely megnehezíti mások számára a jelszavak és a helyi adatok feltörését. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hol lehet a legolcsóbban és a legbiztonságosabban Windowshoz és Office-hoz hozzájutni.

Hol találjátok a legjobb ajánlatokat a Black Fridayen?

Az olyan viszonteladók, mint a KeysWorlds, most akár 90%-ot is megtakaríthatnak számotokra, ha náluk vásároljátok meg az eredeti Windows és Office licenceket. Például az eredetileg 199,99 dollárba kerülő Windows 10 Pro mindössze 3000 Ft-ba kerül a KeysWorlds Black Friday akciójának keretében. Vásároljatok Windows 10 Prót 2 PC-re mindössze 2535 Ft/darabáron vagy a legújabb Windows 11-et mindössze 4260 Ft-ért!

Eredeti Windows 10 és Windows 11 akció limitált ideig!

KeysWorlds

A Microsoft hivatalosan is kiadott egy közleményt, melyben közölte, hogy 2023. április 11-én megszűnik az Office 2013 támogatása, és nem biztosít többé biztonsági frissítéseket hozzá, emiatt a felhasználók különböző megbízhatósági problémákkal szembesülhetnek a jövőben. Hogyan vásárolhattok eredeti és olcsó Office 2021-et? A KeysWorldsön az eredeti Office 2021 Pro csak 10 700 Ft, amíg tart a Black Friday vásár. Ha több PC-t kell frissítenetek, vagy a barátaitokkal együtt vásároltok, javasoljuk, hogy vásároljátok meg az 5 PC-re szóló csomagot, így mindössze 5646 forintba kerül a licencek darabja.

Office 2021 licencek már 5650 forinttól a KeysWorlds Black Fridayen!

58% kedvezmény a csomagokra és még több Office verzióra (Kuponkód: BBF58)

52% kedvezmény minden egyéb Windows rendszerre (Kuponkód: BBF52)

A KeysWorlds nem csak eredeti Windows és Office licenceket értekesít, hanem számtalan segédszoftvert is, mint az IOBIT termékei, amelyek számos módon képesek támogatni a munkátokat vagy a PC-tek működését.

Még több szoftver ajánlat (Nincs szükség kuponkódra)

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-s ügyfélszolgálatát a support@KeysWorlds.com email címen tudjátok elérni.

A KeysWorlds tömérdek pozitív értékelést kapott a TrustPiloton, ahol a vélemények 97%-ában “Kiváló” minősítést kapott. Figyelembe véve az áruház által kínált számos előnyt, nem meglepő, hogy az elégedettségi arány nagyon magas. Kihasználhatjátok a digitális kézbesítés előnyeit, így a szoftverekre nem kell várnotok, hiszen a hozzájuk szükséges kulcsok emailben érkeznek meg, másodpercek alatt.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik