Tech

Eredeti Office 2021 már 5700 forinttól vagy Windows 11 4550 forinttól megvásárolható!

KeysWorlds
KeysWorlds
Mindig aggódtok a számítógépetek frissítése miatt? Akár Windows operációs rendszerről, akár az Office csomagról van szó, a magas árak elrettenthetik a számítógép frissítésére elszánt felhasználókat is. Szerencsére a Keysworldsnél elindult 11.11. Szingik Napja Vásár, és az eredeti Windows 10 csak 3320 Ft-ba kerül!

Ha frissíteni szeretnétek Windows 11-re, egyáltalán nem gond, a Microsoft továbbra is ingyenes frissítést kínál a Windows 10 felhasználóknak, így ez a legjobb alkalom a Windows 10 megvásárlására. Ha még mindig a legújabb Office 2021-et nézegetitek, de az ára miatt vacilláltatok, most azt is megvásárolhatjátok már 11 110 forintért. A Microsoft 53 999 Ft-os hivatalos árához képest ezzel rengeteget lehet spórolni.

KeysWorlds

Életre szóló Office 2021 licencek 5750 forinttól a KeysWorlds 11.11-es akciójában!

Eredeti Windows 10 és Windows 11 licencek olcsón, a készlet erejéig!

58% kedvezmény a csomagajánlatokra és egyéb Office verziókra (Kupon: BBF58)

52% kedvezmény minden egyéb Windowsra (Kupon: BBF52)

A KeysWorlds nemcsak eredeti Windowst és Office-t árul, hanem rengeteg hasznos számítógépes programot találhattok meg a kínálatukban. Legyen akár valamilyen rendszereszköz vagy IOBIT szoftver, itt megtaláljátok, amire szükségetek lehet.

Egyéb szoftverek (Nincs szükség kuponra!)

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a support@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A Keysworlds tömérdek pozitív értékelést kapott a TrustPiloton, ahol a vélemények 97%-ában “Kiváló” minősítést kapott. Figyelembe véve az áruház által kínált számos előnyt, nem meglepő, hogy az elégedettségi arány nagyon magas. Kihasználhatjátok a digitális kézbesítés előnyeit, így a szoftverekre nem kell várnotok, hiszen a hozzájuk szükséges kulcsok emailben érkeznek meg, másodpercek alatt.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik