Tech

A legális szoftvervásárlás legjobb helye: Vásárolj jó áron, de kerüld a csalókat!

SzoftverPremium.hu
SzoftverPremium.hu
Ha egy kedvező árakat kínáló helyről sikerül vásárolnod, ahol esetleg még egy extra akciót is kifogsz, akkor egész olcsón is megúszhatod a szoftvervásárlást. De nagyon fontos, hogy, az első szempont mindig a jogtisztaság legyen! Érdemes tovább olvasni, mert mindkét fronton adunk tippeket, ráadásul még egy kupont is szereztünk neked!

Számítógépes programok kiváló áron, jogtisztán!

Ha kedvezőbb árat szeretnénk elérni, akkor a legismertebb szoftverek (pl. Microsoft Windows vagy Office) esetében egy olyan legális kiskaput is kihasználhatunk, amit viszonylag kevesen ismernek.

Ezeket a programokat kétféle módon vásárolhatjuk meg: egyrészt választhatjuk a kereskedelmi változatokat, vagy a jóval olcsóbb, úgynevezett gyártói szoftverlicenszeket is. Igazából funkcionálisan mindkét változat teljesen ugyanazt tudja, csak éppen az utóbbi kategória egyfajta másodértékesítési modellnek köszönhetően mégis jelentősen kedvezőbb áron elérhető. Mindezt kb. úgy kell elképzelni, mintha egy outletben vásárolnál.

Hogyan lehetséges mindez?

Elsőre talán furcsa lehet, hogy ugyanazt a programot akár töredék áron teljesen legálisan megkaphatod, pedig szerencsére tényleg működik a dolog. Az eltérő értékesítésből fakadóan ezek a változatok tulajdonképpen egyfajta „használt” szoftverlicenszként kerülnek értékesítésre, teljesen törvényes keretek között. (Ne tévesszen meg senkit a „használt” kifejezés, ezek a licenszek még soha nem voltak aktiválva, de ezt mindjárt el is magyarázzuk.)

Persze ezek a változatok igazából semmiben nem különböznek a gyártóktól közvetlenül megvásárolható licenszektől, csak éppen a Microsoft korábban ezeket nagy mennyiségben olyan cégeknek értékesítette, mint a számítógép forgalmazók, vagy más, számítógépek tízezreit üzemeltető nagyvállalatok. Mivel ők nem feltétlenül használják fel mindig az összes ilyen módon megvett licenszet, ehelyett teljesen logikus módon, csökkentett áron próbálnak meg rajtuk túladni, hogy pénzüknél maradjanak.

Milyen áron vehetek így eredeti szoftvereket?

Ha megnézzük az egyik legnagyobb magyar szereplőnek számító SzoftverPremium.hu webáruházat, akkor azzal szembesülünk, hogy a már alapból is egész jónak számító áraikra most egy olyan akciót is bevezettek, amit nem sűrűn láthatunk a szoftverpiacon.

SzoftverPremium.hu

 

Ha még többet szeretnél megtakarítani…

…akkor jó az időzítés, mert a 24.hu olvasóinak éppen akciót hirdetett a fenti szoftveráruház: a “24HU” kuponkód használatával további 10% kedvezményt adnak a fenti árakból, így akár 40%-os kedvezménnyel, közel féláron vásárolhatod meg a szoftverek nagy részét! Ha pedig még ennél is jobban csökkenteni szeretnéd az árakat, akkor mindenképpen a csomagajánlatokat javasoljuk.

SzoftverPremium.hu

 

 Ha szeretsz spórolni, akkor mindenképpen érdemes kihasználnod az akciót még ma, mert a jogtiszta szoftverlicenszek esetén viszonylag ritkán látni hasonló kedvezményeket a már egyébként is jónak számító nagyker áraikból. (Ne felejts lecsípni még 10%-ot a végösszegből a 24HUkuponkóddal.)

Ne kockáztass, kerüld a gyanúsan olcsó ajánlatokat!

Persze a neten szembejöhetnek még ennél is olcsóbb, néhány ezer forintért kínált licenszek is, azonban mégis óva intünk ezek megvásárlásától. Nagyon sokszor olyan gyanús ajánlatokról van szó, ahol már csak az árból kiindulva is látható, hogy valami nem stimmel a dologgal. Mindannyian ismerjük a népi bölcsességet: olcsó húsnak híg a leve!

Kövesd inkább az okos vásárlók bölcsességét: kerüld a gyanúsan olcsó árakat és persze a túlárazott terméket is, válaszd inkább a közepes árkategória alján elhelyezkedő termékeket, ár/érték arányban általában ezekkel jársz a legjobban. Még így is sokat spórolsz, ugyanakkor nem teszed ki magad felesleges veszélynek és átveréseknek, ami a gyanúsan olcsó termékeknél sajnos a kelleténél sűrűbben előfordulhat.

 

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a SzoftverPremium.hu-tól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik