Tech

Májusi kiárusítás: Office 2021 már 5700 forintért! A mennyiség korlátozott! Frissíts azonnal!

Keysworlds
Keysworlds
Az eredeti Windows és Office online vásárlása sokaknak fejfájást okozhat. Ezek a szoftverek elég drágák a hivatalos weboldalon, ezért sok felhasználó olyan webshopokat keres, amelyek olcsó, eredeti Windows és Office termékeket árulnak.

A Keysworlds egy globális online szoftver viszonteladó, aki lehetővé teszi, hogy digitális termékeket vásároljatok kedvezményes áron. A Keysworlds 100%-os eredetiséggaranciát ígér az általa értékesített szoftverekre, 24/7 technikai támogatást nyújt, és ami a legfontosabb, a Keysworlds élethosszig tartó vevőszolgálatot ígér. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merülne fel a szoftver használata során, bármikor fordulhattok a technikai csapatukhoz.

Keysworlds

A Keysworlds Software Special Sale keretében, hatalmas akcióban vásárolhattok Windows 10 licencet. Ezután szinte azonnal frissíthettek a legújabb Microsoft Windows rendszerre, ami az eddigi leggyorsabb és legbiztonságosabb Windows.

Ezekhez a termékekhez még kuponkódra sincs szükség!

Dolgozzatok még hatékonyabban az Office legújabb, 2021-es változatával. Az Office 2021 Pro hivatalos ára több, mint 100 000 Ft, de a Keysworldsön megkaphatjátok már alig több, mint 11 000 forintért is. Frissítsetek most a legújabb Office-ra, mert ilyen jutányos árakat nem láthattok minden nap. Ne hagyjátok ki a Keyswords májusi vásárát!

Ezekhez a szoftverekhez nincs szükség kuponra, ezek már a legalacsonyabb elérhető árak:

Windows & Office csomagok 58% kedvezménnyel (Kupon: BBF58)

Extra ajánlatok – Olcsóbb, mint hinnétek! (Kupo: BBF52)

Keysworlds

Egyéb programok (nincs szükség kuponra)

>>> Még több szoftver

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a support@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik