Tech

A Keysworldsön ismét jó áron kaphatók a Windows és Office licencek (x)

KeysWorlds.com
KeysWorlds.com
Problémát okoz számotokra a Windows vagy a Microsoft Office online megvásárlása? Szeretnétek tudni, hogyan vásárolhatjátok meg őket a legjobb áron? A világjárvány megjelenésével az otthoni munkavégzés egyre nagyobb teret nyer. A felhasználók keresik a kedvező online ajánlatokat, hogy hivatalos licencekhez jussanak, és saját Windowsuk és Microsoft Office-uk legyen, azonban gyakran nehéz megtalálni azokat az oldalakat, ahol biztonságosan és alacsony áron juthattok ezekhez. A Keysworlds ebben nyújt nektek segítséget

A Windows, az Office vagy bármely más szoftver legális licencének megvásárlása sokkal olcsóbban is történhet, mint gondolnátok, miközben hozzáférhettek a legújabb frissítésekhez is. A Keysworlds Special Deal vására alatt az MS Office 2021-et mindössze 34,99€-ért szerezhetitek be, a Windows 10 pedig PC-nként 5,03€ ártól indul! Ezen kívül akár 58%-os kedvezményt is kaphattok Office-ra és a Windows operációs rendszerekre (például Windows 11, Office 2019, Windows 10 stb.).

KeysWorlds.com

Különleges ajánlatok limitált ideig!

Az alábbi termékek esetében nincs szükség kuponra, ezek már a legjobb árak:

Windows + Office csomagok 58% kedvezménnyel (Kupon: BBF58)

Extra ajánlatok – Az olcsónál is olcsóbban! 52% kedvezmény a BBF52 kuponnal

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a support@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik