Tech

A legújabb fuvarozási és logisztikai trendek 2022-ben (X)

Virágkorát éli a logisztika, elég csak a csomagküldő szolgáltatásokra, a csomag boxokra és a futárokra gondolnunk. Sosem volt ennyi webshop, online rendelés, kézbesítés, bútortaxi és fuvarozási lehetőség, mint napjainkban. Vajon mitől lesz teljesen friss, hatékony és egyszerre nagyon szerethető is egy ilyen szolgáltatás? Erre kerestük a választ.

Ha valaki fuvarozásban, csomagszállításban, költöztetésben, raklapos szállításban gondolkodik, szeretné a lehető leggyorsabban megtalálni a legkedvezőbb árú lehetőséget. Egy ilyen szolgáltatás csak akkor lehet No.1, ha maximálisan ügyfélbarát, kiváló ár-érték arányú és felhasználóbarát kialakítású. 2022-ben egyértelmű irányt mutatnak a logisztikai trendek: átláthatóság, egyszerűség, gyorsaság, hatékonyság és elégedettség. De ne feledkezzünk meg közben a társadalmi szerepvállalásról sem. Egy tudatos fogyasztónak fontos manapság a környezetbarát csomagolás, a minél kevesebb hulladék képződése és a fenntartható logisztika.

Ebben van segítségünkre a Fuvar.hu felülete, amely egy környezetbarát szállítási platform, ahol gyorsan és kényelmesen, online intézhetünk minden logisztikai feladatot. Vajon, hogy lehet ezen a rohamosan fejlődő és komoly versennyel bíró piacon újat mutatni és értéket közvetíteni? A választ a kérdésre a csapat adta meg számunkra.

Sok száz elégedett webshop és KKV bízza ránk csomagjaik vásárlókhoz való eljuttatását nap mint nap, éves növekedésünk 240%-ot is meghaladja. 0-1000 kg-ig és akár 300 cm leghosszabb oldal méretig.

Tavaly elindítottuk a teljes raktér szolgáltatásunkat is, így a kiscsomag és túlméretes csomag kategóriák mellett BETA verzióban már nagyvállalati ügyfeleink 3,5; 7,5 tonnás járművekkel fuvarozó felhasználóink szolgáltatását egész napra igénybe vehetik.

A Fuvar.hu direkt és indirekt módon is igyekszik kompenzálni a fuvarok során kibocsátott szén-dioxid mennyiséget. Az ELTE Matematikai Intézetének segítségével járattervező algoritmust fejlesztünk, aminek a segítségével a szabad raktereket maximálisan ki tudjuk használni. A fuvarok optimalizálásával tovább csökkentjük a környezeti terhelést.

A CO2 megkötésére pedig a MyForest csapatával együttműködve, fákat ültetünk hazánk területén. Az elmúlt évek eredményei közé tartozik 1010 db fa ültetése és 252 500 kg CO2 megkötése.

Áprilistól pedig olyan újdonságaink lesznek elérhetőek, mint a térkép alapú valós idejű csomagkövetés az L és XL kategóriákban. (háztartási gépek, bútorok, elektronikai eszközök, raklapos áru); a transzparens mennyiségi kedvezmény rendszer és bevezetjük a kézbesítési időablak meghatározásának, változtatásának lehetőségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik