Tech

Ekkor jöhet az 5G-s iPhone SE

Stefan Jaitner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Stefan Jaitner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az iPhone SE modellt azoknak szánja az Apple, akik szeretnének egy jó teljesítményű okostelefont, de nem akarják magukat adósságokba verni a borsosabb árú csúcsmodellekkel. Természetesen a kedvezőbb árcédulaért némi kompromisszumot kell kötni, az SE például eddig nem kapott 5G-támogatást.

Idén ez változhat: a Bloomberg bennfentes forrásokkal bíró szerzője, Mark Gurman nemrég a Power On nevű hírlevelében hintette el, hogy idén jöhet az 5G-s iPhone SE. Erről már korábban is lehetett hallani,

Gurman azonban azt is hozzátette, hogy a modellt jó eséllyel a márciusi Apple eseményen leplezhetik le.

A cupertinói cégnek az év folyamán több bejelentése is van, általában március-április környékén van az első fontos esemény, amin hagyományosan az új Mac gépeket és iPadeket szokták megmutatni, az idei év annyiban eltérne ettől, hogy most az 5G-s iPhone SE is ebben a körben lepleződhet le.

Az újgenerációs SE az eddigi pletykák alapján külsejében nem hoz túl sok újdonságot, követi majd az előd hagyományait. Természetesen specifikációk terén javulás várható, erősebb processzort, több memóriát és jobb kamerákat kap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik