Tech

Az online piacban látja a jövőt a 10 éves Point-S Magyarország (X)

Buthi Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója a teljes digitális átállásban hisz. Tudja, miről beszél, hiszen 27 éve foglalkozik autógumikkal, szereti a munkáját és nagyon szívesen dolgozik együtt a fiatalabb vezetőkkel (többek közt Moór Gáborral és Nagy Gabriellel), akik közreműködésével egy olyan vállalatot szeretne létrehozni, amely csak a kiskereskedelemre specializálódik.

Természetesen az idén 10 éves Point-S Magyarország nem csak az autógumik kiskereskedésével foglalkozik. Sőt, már a szomszédos Szlovákiában is piacra léptek!

Stresszmentes szemléletmód – No stress with Point-S!

Ahogy a szlogen is utal rá, a cég olyan szolgáltatásokat nyújt az autótulajdonosoknak, amelyek segítségével elkerülhető a pánikhangulat a felmerülő probléma esetén. A franchise rendszer fő előnye az online tér biztosította gyorsaság: azonnali időpontfoglalási rendszer, okostelefonnal bárhol elérhető mobilapplikáció, gyors visszajelzés.

A klasszikus gumiszervizen túl…

A közel 70 szakszervizt magában foglaló Point-S Magyarországnál nem csak a gumicserét vagy a szokásos ellenőrzéseket tudjuk elvégeztetni. A következő szolgáltatások ugyan korlátozottan érhetők el egyes telephelyeken, de fontos megemlíteni, hogy teljes képet kapjunk a cégcsoport működéséről:

–        A kipufogórendszer átvizsgálása

A jó állapotú kipufogórendszer számos pozitívumokkal jár: kevésbé veszélyes a környezetünkre nézve, javítja a gépjármű motorjának teljesítőképességét, és nem zavar később minket a zaj. A szakszervizhálózatban megvizsgálják az autónk kipufogórendszerét, és ha bármilyen problémát észlelnek, megjavítják vagy kicserélik a helyszínen.

–        Autóklíma vizsgálata és javítása

A légkondicionáló berendezés, fűtési és szellőztető rendszer a gépjármű komfortjának egyik meghatározó eszköze. A biztonsághoz is hozzájárul, mivel segíti az autóvezetőt a koncentrálásban – főleg a téli időszakban. Ha a berendezést nem lehet javítani, akkor a szakemberek gondoskodnak az egység szakszerű cseréjéről.

–        A fékrendszer karbantartása

A fékrendszer kiemelkedően fontos a járművezető biztonsága érdekében, ezért érdemes rendszeresen ellenőriztetni azt. A szakemberek elvégzik a fékrendszer teljes körű átvizsgálását, amely magában foglalja a rendszer egyes alkatrészeinek állapotellenőrzését is.

–        Olajcsere-szolgáltatások minden járműhöz: személyautók, teherautók, illetve kisteherautók

Az olajcsere lényegében abból áll, hogy eltávolítják az elhasználódott olajat a gépjármű motorjából és kicserélik új olajra. A motorteljesítmény meghibásodásának elkerülése érdekében azt javasolják, hogy támaszkodjunk a Point-S szakszervizek szakértelmére és ne mi magunk álljunk neki a műveletnek.

–        Minden, ami autókerék: beszerzés, összeszerelés, javítás és keréknyomás-ellenőrzés

Fontos tudni, hogy a gumiabroncsok nem csak a személyautó futásteljesítményére, de rengeteg egyéb gazdasági és környezetvédelmi jellemzőjére is jelentősen hatnak.

–        Futómű átnézése, beállítása, javítása

–        Kátyúgarancia: a Point-S ingyenes, kiegészítő, egyedi abroncsgaranciája

Miben rejlik a Point-S Magyarország ereje?

Buthi Zoltán szerint a gumiszerviz mint piaci terület sokszereplőssé vált, majd megindultak az összeolvadások a gyártói háttérrel vagy a pénzügyi befektetőkkel. A siker titka a cégvezető szerint a gyorsaság! A fontosabb döntések meghozatalához vagy a stratégiák kialakításához elég 2-3 személy, akik egy helyen, szinte egymás mellett dolgoznak, így az egymás közti egyeztetések is rövid időt vesznek igénybe. Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy mi, magyarok igen érzelmesek vagyunk az üzleti életben, így kell a motiváció, mert csak megbízható hozzáállással tudunk dolgozni. A jó kommunikáció pedig nélkülözhetetlen.

Erős jelenlét Szlovákiában

A hálózat célja a szomszédos Szlovákiában hasonló a hazaihoz: egy digitális, online világot létrehozni a lehető leggyorsabban a szervizhálózat szakszervizei között. A szlovák kollégák kitartása, összefogása példaértékű, egy erős csapatról beszélhetünk, akikkel a jövőbeni fejlesztések és tervek gyorsan megvalósíthatók. Ebben jelentős a szerepe lesz Nagy Gabriel helyi Point-S vezetőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik