Tech

Október 5-én jelenik meg a Windows 11 – Vásárolj Windows 10-et és frissíts ingyen (x)

keysworlds.com
keysworlds.com
A Windows 10-ről a Windows 11-re történő frissítés a korábbi rendszerfrissítésekkel megegyező formátumot követi. Az összes Microsoft rendszerre előre telepített Windows Update szoftvert használja majd, hogy a folyamat teljesen zökkenőmentes legyen.

Hogyan frissíthettek ingyenesen Windows 10-ről Windows 11-re?

  • Győződjetek meg róla, hogy a Windows 10 legújabb verzióját futtatjátok.

Ha még mindig a Windows egyik régebbi verzióját futtatjátok, akkor megvásárolhatjátok a Windows 10 Prót 2750 Ft-ért vagy a Windows 10 Home-ot 2950 Ft-os áron a keysworlds.com-on, amely a gyors szállítással és a magas ügyfél elégedettségi garanciával tűnik ki a többiek közül.

keysworlds.com

  • Ellenőrizzétek, hogy a számítógépetek kompatibilis-e a Windows 11 hardverkövetelményeivel.
  • Győződjetek meg róla, hogy a számítógép csatlakozik az internethez.
  • Amikor a Windows 11 frissítés készen áll a telepítésre, értesítést kaptok a Windows Update-től.
  • Ha nem kaptok értesítést, akkor a Windows Update megnyitásával és a “Frissítések keresése” menüpont kiválasztásával kereshetitek meg az új operációs rendszert.
  • Várjátok meg, amíg a letöltés befejeződik, majd élvezzétek a Windows 11-et!

Ne feledjétek, a Windows 11 bevezetése szakaszosan történik, a Microsoft reményei szerint 2022 közepére minden jogosult rendszerre eljut. Ha addig nem kaptok értesítést, győződjetek meg róla, hogy a számítógépetek megfelel a Windows 11 operációs rendszer minimális követelményeinek.

Ha egynél több frissítésre kész számítógépetek van, akkor a keysworlds.com oldalon vásárolhattok Windows 10 kulcsot 2 számítógépre is: Windows 10 Pro (2 PC-hez) – 3740 Ft (számítógépenként csak 1870 Ft), vagy Windows 10 Home (2 PC-hez) – 4930 Ft (számítógépenként csak 2465 Ft).

keysworlds.com

Mi is az a Keysworlds.com

A Keysworlds egy online értékesítési platform, amely azonnal kitűnik rendkívül versenyképes áraival a jól ismert Microsoft szoftverek, például a Windows 10, Office 2016 és Office 2019 esetében.

Az Office 2019 és a Windows 10 Pro vagy Windows 10 Home csomagok esetében még alacsonyabb áron juthattok hozzá ezekhez a szoftverekhez, ha felhasználjátok a KOFF50 kuponkódot, ami 50%-os kedvezményt ad a végösszegből. A kuponkóddal az összes programot féláron vásárolhatjátok meg az alábbi felsorolásból:

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik