Tech

Intuitív, vékony és ultra gyors (x)

Lenovo
Lenovo
A Lenovo már többször bizonyította, hogy a lenyűgöző, leheletkönnyű külső, a maximális funkcionalitás nem zárja ki azt, hogy egy laptop hihetetlenül gyors és erős legyen.

A Lenovo Yoga Slim7 szériája újabb bizonyíték arra, hogy a legjobb dolgokat együtt is választhatjuk. Kompromisszumok nélkül. Az alig 1,5 kg súlyú gépet, kifinomult, letisztult dizájn jellemzi kívül, belül pedig pengevékony keretbe foglalt 14 colos kijelző teszi még ellenállhatatlanabbá.

Lenovo

De lássuk a részleteket!

A Lenovo Yoga Slim 7 hazánkban kétféle processzorral is kapható, így az Intel és az AMD Ryzen rajongók is megtalálják a számításukat. A Yoga Slim 7 laptopok 10. és 11. generációs Intel®Core™ mobilprocesszorai intelligens és ösztönös, igényeinkhez igazodó számítógép-használatot tesznek lehetővé, míg az akár 8 nagyteljesítményű magnak köszönhetően az új AMD Ryzen™ 4000 mobilprocesszor-sorozat a Radeon™ videokártyákkal kiegészülve hihetetlen sebességet és reakcióképességet kínálnak.

Lenovo

A gyönyörű teljesen fémből készült palaszürke laptopok akár 14 órás készenléti idővel rendelkeznek, így ha akarjuk, szinte egész nap használhatjuk őket. Munkára és szórakozásra is elég ennyi idő, de ha mégsem, aggodalomra semmi ok, hiszen ha mégis töltésre szorul, a Rapid Charge Pro gyorstöltő technológia segítségével, fél óra (alvó vagy kikapcsolt állapotban) töltéssel akár 50%-ra feltölthető az akkumulátor.

Lenovo

A szembefordított Dolby Atmos®hangszóró rendszer mindkét gépben megtalálható, így háromdimenziós hanghatással a kedvenc zenéink, de akár a legmenőbb hangeffektes filmek is tökéletes minőségben élvezhetőek. Az AMD procis változatban HDR Dolby Vision™ technológiával készült FHD képi világot a MD Radeon™ videokártya teszi igazán szemkápráztatóvá, míg az Inteles változat 14 colos kijelzője FHD minősége Intel®Iris Plus grafikus feldolgozással, lenyűgöző élességet, színhűséget és részletgazdagságot biztosít.

Lenovo

A Lenovo Yoga Slim 7 okosabb, mint hinnénk. Ötvözi a józan ész és a mesterséges intelligencia erejét, így a gép érzékelői felismerik, ha eltávolodunk a géptől, takarékos üzemmódba kerül, viszont visszatérve felismeri az arcunkat, és azonnal beléptet bennünket a virtuális világba.

Lenovo

Az ultragyors Yoga Slim egyszerre több futó program mellett sem veszít a lendületéből, és az appok is villámgyorsan nyílnak meg, bármit is csinálunk közben. A különleges hűtési technológiáknak köszönhetően a laptop élettartama és teljesítménye is kiváló. Az akár 16 GB memória pedig csak fokozza az új Yoga előnyeit.

Természetesen WiFi és Bluetooth adatávitelre is van lehetőség a biztonságról pedig infravörös kamera gondoskodik.

Galéria
Lenovo

A digitális asszisztenssel felturbózott laptopok segítségével, ha szükségünk van valamire, csak kérnünk kell! Aljzatokból és foglalatokból azonban biztosan nem szenvedünk hiányt!

  • 2 db USB 3.2 (2. generációs)
  • USB-C SD-kártya olvasó
  • HDMI
  • Kombinált fejhallgató-/mikrofoncsatlakozó

Lenovo

A gyönyörű, könnyű és ultragyors Lenovo Yoga Slim 7 már a boltokban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik