Tech

Vásárolj Windows 10-et 1800 forintért és frissíts ingyen Windows 11-re (x)

KeysWorlds.com
KeysWorlds.com
A Microsoft bejelentette, hogy október 5-én érkezik a Windows legújabb verziója, ami a 11-es sorszámot kapta. Korábban már azt is megtudtuk, hogy minden Windows 10-zel rendelkező számítógép ingyenesen frissíthető lesz az új rendszerre, ami már-már hagyománnyá vált.

Vásárolj Windows 10-et 1800 forintért és frissíts ingyen Windows 11-re

A Microsoft bejelentette, hogy október 5-én érkezik a Windows legújabb verziója, ami a 11-es sorszámot kapta. Korábban már azt is megtudtuk, hogy minden Windows 10-zel rendelkező számítógép ingyenesen frissíthető lesz az új rendszerre, ami már-már hagyománnyá vált.

Miért is olyan különleges a Windows 11?

A Windows 11 modern dizájnt kínál lekerekített sarkú ablakokkal, új ikonokkal, középre rendezett tálcával és sokkal kellemesebb hangokkal. A Microsoft újratervezte a Start menüt, a Gépházat, a Microsoft Store-t és sokkal könnyebbé vált több ablakot kezelni. Hamarosan Android appokat is telepíthetünk majd Windowsra, amiket az Amazon applikáció áruházából érhetünk majd el.

KeysWorlds.com

Hogyan frissíthettek Windows 11-re?

A Windows 10-et futtató számítógépek a Windows Update szolgáltatáson keresztül kapják meg a Windows 11 frissítést. Ha a frissítések automatikus telepítése be van kapcsolva, akkor értesítést fog küldeni a rendszer az újdonság megjelenésekor, ha viszont türelmetlenek vagytok, akkor a Windows Update beállításai között, október 5-étől manuálisan is tudjátok ellenőrizni, hogy megérkezett-e már az új operációs rendszer.

Mivel csak Windows 10-ről lehet frissíteni ingyenesen Windows 11-re, így javasoljuk, hogy telepítsétek a legújabb frissítéseket, illetve, ha nincs Windows 10 rendszeretek, akkor szerezzetek be egyet.

Hogyan vásároljatok Windowst a legolcsóbban?

A KeysWorlds.com biztonságos, egyszerű és természetesen olcsó megoldást nyújt arra, hogy a PC-teket megajándékozzátok eredeti Microsoft Windows operációs rendszerrel. Ha régebbi Windows verziót használtok, akkor itt az ideje frissíteni, ugyanis már kevesebb, mint 2800 forintért Windows 10-hez juthattok.

KeysWorlds.com

Kupon nélkül elérhető ajánlatok

50% kedvezmény a KOFF50 kuponnal

Új termékek akcióban

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik