Tech

Már a magyarok is használhatják a Google Pay applikációt

Getty Images
Getty Images

Mától az androidos mobilok magyar tulajdonosai még egyszerűbben fizethetnek a Google Pay alkalmazás segítségével, ami a világon több mint 30 országban áll a felhasználók rendelkezésére. A Google Pay applikáció egyesíti mindazt, amire a pénztárnál szükség van: gyors és egyszerű fizetési módot kínál az üzletekben, valamint többszintű biztonsággal védi a fizetési adatokat – közölte a cég.

Mindemellett a Google Pay megkönnyíti a beszállókártyák tárolását, a hűségpontok beváltását és a kártyák kezelését. A Google többrétegű megközelítést alkalmaz a biztonságos fizetések érdekében: fizetéskor a felhasználó tényleges számlaszáma helyett a virtuális kártyaszámát osztja meg a kereskedővel. Ha pedig a telefonja elveszik vagy ellopják, a „Find My Device” (Google Készülékkereső) segítségével megtalálhatja, zárolhatja készülékét vagy törölheti annak tartalmát.

A Google Pay Magyarországon a Wear OS-en is elérhető lesz, ezzel megkönnyítve az okosórával történő fizetést. További funkciók bevezetése, valamint új partnerek csatlakozása is várható a későbbiekben.

Az alkalmazás ezen a linken tölthető le a Google Play áruházból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik