Tech

Böngészőből is megnézheti magának a Windows 11-et, nem kell letöltenie

Sokan lehetnek izgatottak a Windows 11 miatt, mégsem merik telepíteni a rendszer előzetes verzióját, vagy egyszerűen csak a számítógépük nem felel meg az előírt követelményeknek. A jó hír, hogy egy webes szimulátor segítségével már bárki bepillanthat a rendszerbe, ahhoz nem kell letölteni semmit, illetve nem kell jelentkezni sem hozzá a Windows Insiders programba.

A win11.blueedge.me cím bepötyögése után egy replikát kapunk a Windows 11-ből, persze hozzá kell tenni, hogy ne várjuk tőle a telepített, teljes értékű verzió lehetőségeit, leginkább egy minőségibb mockupnak tekinthető. Mindenesetre számos elem, így az újratervezett widgetek, és a rendszer új külseje szemrevételezhető, még ha kattintással nem is léphetünk velük interakcióba. Az oldal készítőinek célja az volt, hogy a Windows 11 kezelőfelületét másolják, ennek fényében az egyes programok sem futtathatók.

Amennyiben az eszköze megfelel a követelményeknek, és mégis kedvet kapott a Windows 11 kipróbálásához, keresse fel a Microsoft hivatalos oldalát, ahol csatlakozhat az Insider programba. Nem érdemes megbízni a neten keringő telepítőkben, korábban több biztonsági szakértő is figyelmeztetett rá, hogy kiberbűnözők az érdeklődést kihasználva hamis, kártékony kódokat tartalmazó csomagokat terjesztenek.

Kapcsolódó
Vigyázzon, hamis Windows 11 telepítők terjednek
Kártékony kódot tartalmaznak a kamutelepítők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik