Tech

Vásárolj Windows 10-et 1900 forinttól a KeysWorldsnél (x)

Nagy eséllyel előttünk áll még egy távoktatásokkal tűzdelt tanév, így érdemes felkészülnie mindenkinek az otthoni tanulásra. A számítógépek rendkívül drágák, ráadásul a munkához és tanuláshoz szükséges nélkülözhetetlen szoftvereket is aranyárban mérik, de nem feltétlenül kell kétségbe esni. A KeysWorldsnél olcsón juthattok operációs rendszerhez és egyéb Microsoft termékekhez.

A KeysWorlds Vissza a suliba akciójának keretében hihetetlenül olcsón vásárolhattok Windows 10 vagy Office termékkulcsokat, így jóval kisebb anyagi megterhelést jelenthet az iskolakezdés. Legyen szó akár általános vagy középiskoláról, esetleg egyetemről, a digitális oktatáshoz elengedhetetlen egy jó operációs rendszer és egy irodai programcsomag. Az alábbi listában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ajánlatokat, amelyekre érdemes minél hamarabb lecsapni, amíg a készlet tart.

Speciális ajánlatok – Nincs szükség kuponra sem

50% kedvezmény a KOFF50 kuponkóddal

Egyéb szoftver ajánlatok

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik